tiistai 28. lokakuuta 2014

Kuvasaastetta


Kun tuli tuo blogitauko nyt pätkäistyä, otin kameran käteeni ja päätin kurkata pitkästä aikaa, että miltä tää huusholli näyttää ruudun läpi.
Tiedossa siis äärimmäistä kuvasaastetta - ja paljon. Kohtia, palasia, nappauksia sieltä täältä.
Vaikka osui kuvauspäiväksi yksi syksyn harvoista aurinkoisista päivistä, ei onneksi näy, miten pölyistä täällä oikeasti on. :)
 Velipoika, joka ei kyllä ole mikään sisustusblogien lukija, oli bongannut jostakin kuvan kaltaisen ketun (anteeksi siis sinulle, jonka blogia en pysty tässä mainitsemaan - minulla ei ole tietoa, kenen idea tämä on alkujaan) ja kyseli tekemään sellaisen itselleen. Otin haasteen vastaan, ja syntyi kettu pitsivyöllä varustettuna. Kettu muutti jo velipojan luokse, ja vähän myöhemmin tuli toive tehdä toinen varustettuna pohjalaiseen henkeen helavyöllä. Hmm, täytyy hetki miettiä toteutusta.Kettu kaipasi kaverikseen harakkaa, mutta tästä jotakin tyyliin harakan ja pingviinin lyhyen rakkauden tulos, hangviini. Myöhemmin tuli kuvaa siitä, miten tuo hangviini joutui heti taistelemaan hengestään, kun veljen kissa kävi nokkaan kiinni. Tosin, että saattaahan se suudellakin?

 Meillä on otettu kissojen kanssa kovat keinot käyttöön tuonne tiskipöydille ja tasoille hyppimisessä. Sumutepullo pitää elukat vaihtelevalla menestyksellä pois tasoilta, ja haaveilen, että kunhan vielä vähän kattien kanssa neuvotellaan käytöstavoista, saatetaan jouluun mennessä vielä uskaltaa kokeilla dc-fixiä noihin tasoihin ja laattamaalia välitilalaattoihin. Ei paljon uskalla alkaa muovittamaan, mikäli pinnat on heti kynnenjälkiä täynnä. Jaa, huonosti kasvatettuja vai? Ei suinkaan, vaan täysin kasvattamattomia. Jos olisivat koiria, menisivät ongelmakoirakategoriaan, mutta kun ovat kissoja, saavat kaiken anteeksi.
 Tällä hetkellä odottelen kuin uusia mattoja. Mulla on ollut mattokriisi viimeisen puolitoista vuotta, vissiin siitä lähtien, kun nahkamies Alvin sisusti meiltä valkoisen nukkamaton pois olohuoneesta. Sen jälkeen olohuoneessa on ollut Ikean pallomattoa, vanhaa raitamattoa, uutta raitamattoa, mustaa mattoa, värikästä mattoa. Ja nyt ollaan sitten oltukin pitkään ilman mattoa. Mattokriisin pitäisi hellittää ennen joulua, kun saan tilaamani valkoiset virkatut matot viimein kotiin. Niin kivoja kun ne räsymatot olikin, eivät vaan olleet meidän juttu. Uusien mattojen myötä tulee sitten joulukin. :)

No niin. Nyt on joka ikinen kuva heitetty kehiin. Nurkat taas pitkästä aikaa kuvattu. Kiva olla täällä blogistaniassa takaisin. Hauskaa viikkoa!

25 kommenttia:

 1. No niin..siinähän sitä taas kasa kuvia pitkästä aikaa!;) ja tulipa käytyä teillä pikavisiitillä:) terveisin äiti

  VastaaPoista
 2. danke für die inspirationen!!! alles liebe und einen schönen dienstag von angie aus deutschland

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! Virkatut lumihiutaleet on kyllä kivoja. Ja tuollaista vanhaa pinnatuolia oon metsästänyt jo pitkään, mutta laihoin tuloksin... Ehkä se joskus nappaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ja mulla saattais olla varastossa kyllä ihan turhana yksi pinnatuoli - juuri tuollainen kuvankaltainen.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kun on pitkään poissa, täytyy paikata se kerralla kunnolla. :)

   Poista
 5. Nautinnollisia kuvia! Ja tokihan se nyt kissa linnun nappaa, on se sitten harakka, pingviini tai hangviini...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hangviinille kävi muuten huonosti - täytyy laittaa siitä kuva joku kerta... ;)

   Poista
 6. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heräsin tähän liian myöhään... :( Vaan lukijaksi tulin, tuun käymään uudelleenkin. :)

   Poista
 7. No huh huh mikä ihanien kuvien ähkypläjäys. Teillä on todella ihanan kaunista. Kiva enkelijoukko ;)
  Ja älä välitä, meillä on ikuinen mattokriisi. Ei ole mattoja edelleenkään..
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on viimein matot - juuri viime viikolla kotiutuivat. :D Eikä vielä yhtään oksennusta ole osunut niihin - siis korostan sanaa "vielä".

   Poista
 8. Ihania kuvia täynnä paljon ideoita. Tuo kettu pitää pitää mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun en löytänyt mistään alkuperäistä blogia, mistä velipoika on ketun idean löytänyt. Olisi mennyt kunnia oikealle tekijälle.

   Poista
 9. Voi taivas miten henkeäsalpaavan kauniita kuvia!! Teillä on niin ihana seesteisen näköistä! Ainut mitä jäin kaipaamaan olisi ollut vähän lisää kisu-kuvia, varsinkin juuri niissä väärissä paikoissa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Älä huoli, kyllä niitä taas tulee tuutin täydeltä! :)

   Poista
 10. Hei,
  Ihanaa kuvasaastetta! Silmä lepäisi ja odottaa lisää. ;)
  T.
  U-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos U-P, eiköhän näitä taas tule, kun vauhtiin pääsee. :)

   Poista
 11. AAh, ihania kuvia! Ei saastetta lainkaan!! Ja mä niin putoilin Hangviinille ja suutelevalle katille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katti oli niin kiihkeä, että myöhemmin hangviinilta irtosi toinen jalkakin. Kohtalaisen rajua on tuo rakkaus toisinaan...

   Poista
 12. Ihania kuvia! Eniten ihastusta herätti valkoinen kärrynpyörämobile ja puinen kettu korkean kaapin päällä<3

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)