sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Nypläystä


Sain pyynnön tehdä taulun, jonka raaka-aineet tulivat pyynnön tekijältä: vanhat taulun kehykset (alkujaan ruskeat), nyplätty pitsiliina, pari rimpsua pitsiä, neljä puista nypylää ja pahvinen mynsteri. Samalla opin jotakin uutta, nypläysvälineiden nimet nimittäin - google kertoi. :) Tällainen siitä sitten tuli, nypläystaulusta.Aika huikea taito tuo nyplääminen - ja välineetkin vallan kauniita.

20 kommenttia:

 1. Nyplätyt pitsin on kyllä huippukauniita-joskus olen muutaman onnistunut löytämään kirpparilta pilkkahinnalla.Ihana taulu ja hauska tuo mynsteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin on joskus tullut vastaan nyplättyjä liinoja eurolla. Se oikein vihlaisee, kun miettii, mikä valtava työ niissä on.

   Poista
 2. Kaunis taulu ja kiva idea, saatampa napata sen. Edesmennyt Mummoni nypläsi ja hänen tekemiään liinoja minulla on jokapäiväisessä käytössä. Itsekkin olen tuon taidon opetellut ja osaan nyt arvostaa Mummon töitä. Ehkäpä taulun ainekset keräänkin Mummon pistelemästä mynsteristä, hänen tekemästään pitsistä ja perintö nypyköistä, siitä tulisi kiva muisto hänestä. Kiitos, tästä ideasta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa käyttää. :) näihin saa kivasti omia muistoesineineitä kaunisti talteen.

   Poista
 3. Ihana! <3 Kiva idea ja hienosti toteutettu!

  VastaaPoista
 4. Hieno ja erikoinen taulu:)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Sinulla on "silmää". Nätisti sommiteltu.

  Koska ehdit antamaan joskus lupaamasi rintsikkalaukun ohjeet? En silloin joskus osannut sitä tehdä.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tyystin unohtanut koko rintsikkalaukun, sori. Täytyypä pistää etsien sopivia materiaaleja, josko saisin postauksen tehtyä. :)

   Poista
 6. Tuossa olisi ideaa vaikka duuniksikin asti!! Immeiset kiikuttaisi erinäisiä pieniä aarteitaan ja muistojaan ja sä väkertäisit niistä tuollaisia upeita kollaaseja! Mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa kyltti ovelle. Josko tienaisi vähän lomarahoja. :)

   Poista
 7. Kaunis taulu :) Mukavia kesäkuun alun päiviä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)