tiistai 5. tammikuuta 2016

Löytöjä


Selailin tuossa menneenä päivänä paikallista fb-kirppistä, ja sattui silmiini vanha koulutaulu, joka oli a) järjettömän nätti ja b) erittäin kukkaroystävällinen. Mä sen sitten nappasin itselleni, ja ihan ite kairasin sen tuohon seinään.  


Koulutaulut on hauskoja, mutta yleensä niiden aiheet ja värimaailmat ei istu meille. Tää on poikkeus.  Hirveen nätti minusta.
Taulu on siis mun ompeluhuoneeni seinällä. Se on sellainen huone, jota ei voi yleensä kuvata. Syitä on kaksi. Ensinnäkin tuo Ikean veikeä lamppuihme ei paljoa valaise. Työvalojen avulla toki ompelee sujuvasti, mutta ilta-aikana kattovalon avulla on turha alkaa mitään kuvaamaan. Toinen syy on vielä painavampi. Se on se, että huone on aina tolkuttoman sotkuinen. Mun luovuus roihuaa vain, jos kaikki tavarat, projektit ja materiaalit on levällään ja saat siitä sitten kattella ja valikoida ja visioida. Ei kauheen kotiystävällinen taipumus.Ja sitten vielä yksi lämmin asia tähän pakkaseen: villasukat. Ostin villasukkakirppikseltä ehkä maailman kauneimmat sukat.En ehkä ikinä riisu näitä.

9 kommenttia:

 1. Kaunis taulu, tosi hieno löytö! Ja nuo villasukat <3

  VastaaPoista
 2. juuri tuon taulun minäkin olisin halunnut :) ja mä kun kokoajan koluan toria :) voi vitsit että kiva, mulla on niitä mustia kukkaaiheisia koulutauluja ja oon aatellu, että myyn ne pois..en oikeen tykkää niistä..joku muu vois tykätä :)

  VastaaPoista
 3. En ole erityisen suuri opetustaulufani, mutta tuo taulu on kyllä kaunis! Hienot väritkin.
  Vallan mainio myös tuo rullatuolisi, just tuollaiselle himo-ompelijalle sopiva :)
  Ja sukat myös kuuluu samaan sarjaan edellisten kanssa!

  VastaaPoista
 4. Tuohan oli teille tarkoitettu niin hyvin sopii seinään ja hyvin on kairattu :) Villasukat ovat kyllä kauniit, joku on oikeasti tehnyt töitä niiden eteen :)

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniita! Taulu sopii seinään mahtavasti ja sukat ovat ihanat!

  VastaaPoista
 6. taulu on kyllä tosi nätti ja sopii hyvin tuohon seinälle! ja nuo villasukat<3<3

  VastaaPoista
 7. Upea taulu ja aivan ihana ompeluhuone! Kyllä tuolla kelpaa ommella. :)

  VastaaPoista
 8. En voi kuin yhtyä edellisiin, niin monesti on kaikki jo sanottu.Tervetuloa vierailulle Aurinkokujalle.

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)