sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kevätfiiliksissä

Viikonlopun aikana tuli tehtyä jonkinmoista alkukevään siivousta ja koti jäi suorastaan huutamaan vihreää. Talven aikana olen onnistunut tappamaan viimeisetkin viherkasvit, joten tänä aamuna kaahasimme Plantageniin ja paikkasimme tilanteen. Ja kyllä se kannattikin, heti tuli keväisempi tunnelma. Kaiken kruunasi tietysti kirkkaan valoisa päivä, joka heijastui sisätiloihinkin, olkoonkin, että lunta tuprutti pihalla taas tänäänkin.


Ompeleminen on jäänyt viime aikoina melko vähälle. Joskus muinoin rentouduin ompelukoneen ääressä lähes joka viikonloppu, nyt on tullut puuhailtua muiden näpertelyiden parissa. Eilisen illan pyörittelin käsissäni ompelutarvikkeita, pitsejä ja kankaita ja visioin. Tämän päivän Plantagen -reissun jälkeen olin täynnä ompeluenergiaa.
Jotakin tuli valmiiksi, paljon jäi vielä kesken - minä kun en osaa kerralla tehdä jotakin valmiiksi, vaan värkkään monen projektin kanssa samaan aikaan.


Pienestä puukaulimesta kehittyi idea, jonka toteutin hyvin valkoisin värivalinnoin astiakaapin kylkeen.

Pieni naulakko koki myös tuunauksen ja nyt toimii vanhojen keittiövälineiden ripustustelineenä.
Jos jaksan olla ahkera, pääsen ensi viikon aikana lisäilemään tänne myös kuvia viikonloppuna alkaneesta kranssiprojektista sekä muista puuhasteluista - ai niin, ja tiistainahan haemme Helsingissä käydessämme huuto.netistä löytämäni ihanat vanhat tuolit. Niistä esimakua alla (kuva huuto.netin myynti-ilmoituksesta). Pian on taas ruokailuryhmämme kuuden istuttava, tokikin projektiahan näissä on ennen sitä.


Aurinkoista alkavaa viikkoa ja kiitokset kommenteistanne!

5 kommenttia:

 1. No sielläpä on oltu tehokkaita! ;) Ihan jo hengästyin näistä kaikista ihanuuksista!

  Teillä on muuten ihanasti yhdistetty modernia selkeyttä ja wanhaa romanttisuutta. Ja värimaailma kodissanne tosi kaunis :)

  Ihania tuunauksia ja askarteluja taas! Ja nuo tuolit...oih sentään!

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Seinäkaulinasetelma oli tosi kiva, sellainen kotoisa ja erikoinen. Viherkasvit tuovat kevättä jo ihanasti tupaan, kun luonto vielä nukkuu kaksimetrisen nietoksensa alla ikkunan takana.
  Hyvää alkavaa viikkoa Helspeltä ♥

  VastaaPoista
 3. Kaikkia ihanuuksia... Kasvit näytti niiiin terhakoilta, ja herätti huomaamaan että itekin pitäis vierailla jossain rehukaupassa.:)
  Kiva että löysit sopivat tuolit! Hyvältä näyttää!

  Keväistä viikkoa toivottelee Sörsselsön

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Ihania juttuja sulla ja tosi mahtavat kukat!
  Terveisin naapurin Sirpa

  VastaaPoista
 5. Hei! Täältäpä löytyi kaunis blogi. Kauniita juttuja olet tehnyt ja taidokkaasti ne kuvannut. Ja näkee, että suurella sydämellä olet tehnyt. Aurinkoista viikonjatkoa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)