sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Keittiöuutisia


 Jee, meidän keittiöremontti on valmis!
Viime viikolla asentajat kävivät kiskomassa edelliset kaakelit, tiskialtaan ja työtason pois ja vaihtoivat tilalle uudet. Projekti lähti liikkeelle siitä, että hellan takaa kaakelit rakoilivat, ja vahinkoa tarkastamassa käynyt asentaja oli sitä mieltä, että vaihtoon menee. Koska emme olleet alun perinkään noista keittiön kaakeleista tykänneet, kuulosti remontti ihan sopivalta, ja samalla vaihdatimme työtasot, tiskialtaan ja hanankin.


Yläkuvassa siis tilanne ennen muutoksia 

 

Ja tässä muutosten jälkeen. No joo, ennen muutoksia -kuva on vanha, ja kukat ovat tähän nykyhetkeen tullessa kokeneet aikamoisen inflaation, mutta jos tässä kesää kohti hankkisi taas uusia muratteja (jotka eläisivät minun hellässä hoidossani ehkä sen kuukauden verran, kuten edelliset...). Mutta kukkia lukuun ottamatta muutos on ehdottomasti parempi, vai mitä olette mieltä?


 Näihin kelloihin liittyy pieni tarina. Muori, joka on elämänsä aikana keräillyt kaikenlaista, osti etualalla olevan savipitsikellon joskus muinoin, ja kaikenlaista näpertelyä harrastaneena päätti kokeilla itse tehdä savesta samanlaista. Taka-alalla tuo hänen savikokeilunsa lopputulos, ei nyt vallan samanlainen, mutta kaikessa kömpelyydessään aikas suloinen. Kun menimme vuodenvaihteessa naimisiin, pyysi nykyään palvelutalossa asuva muori valitsemaan entisestä kodistaan jotakin mieluisaa häälahjaksi. Minä valitsin nämä kellot.


Siinä se. Tänään saatiin keittiön siivoukset valmiiksi ja loputkin astiat kaappiin. Ihanaa. :) Tykkään niin hurjasti tästä.


Ja vielä loppuun pala huippupinnallista elämää. En ole oikein koskaan ollut mikään ulkonäköihminen, vaan lukeutunut kravattihameideni ja nappikorujeni kanssa pikemminkin elämäntapaintiaanien heimoon kuin vimpan päälle muodikkaaseen väkeen. Kynsilakkaa en ole käyttänyt oikeastaan koskaan. Vaan nyt mä olen hurahtanut. Ystävä tutustutti konad -kynsitaiteiden maailmaan, ja sieltä ei ole vielä ollutkaan paluuta. Ai juku, miten joistakin pienistä ja ylen pinnallisista asioista voikaan tulla hyvä mieli. Näitä tulee väsättyä harva se ilta, ja varsinkin, kun koko lysti on niin yksinkertaista ja helppoa, että jopa minä onnistun. Että tässä teillekin pieniä palasia mun uudesta aluevaltauksesta. :)


Kauniita kevätpäiviä teille, blogiystävät!

20 kommenttia:

 1. Beautiful kitchen and beautiful details. And the nails are totally coll!
  Pleasant new week:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniin uudistuksen ja ilmeen sai keittiö!! Vaalea ja tumma sointuu hyvin yksiin :)

  Oi miten kaunista kynsitaidetta!

  VastaaPoista
 3. Uudistuneessa keittiössä on varmasti mukava hääriä :) Ihastuin noihin savikelloihin ja varsinkin siihen taaimpaan jonka kerroit olevan savikokeilu..upea!

  VastaaPoista
 4. Minusta molemmat versiot keittiöstä ovat ihania!
  Kelpuuttaisin itselleni kummatkin tuon keltaisen 70-lukulaisen kammotuskeittiön tilalle....!
  Onneksi juhannuksen tienoilla pääsen siitä eroon, kun alamme rempan.

  Ihanat kellot, tosi kauniit ja hieno tarina! Ja ihana lahja juuri häälahjaksi. :)

  VastaaPoista
 5. Hei vaan piitkästä aikaa ja vimppaviimein ISO KIITOS <3

  Pikkukyltti iölahduttaa wessan peilin kulmassa roikkuen toiletin käyttäjiä =)

  Uusi keittiön ilme on ihana.
  Samoin muuten sauna.
  Tykkään molemmista hurjasti!

  VastaaPoista
 6. Kiva muutos! Tosin itse en ole tummien kaakeleiden ystävä mutta taso ja allas ovat hienoja, kuten mageet kyntesikin:)

  VastaaPoista
 7. Liikuttavan ihanat kellot! Ja upea tarina niiden takana.
  Kaunis on keittiönne nyt!
  Ja nuo kynnet! Ilo pitää vaan repiä sieltä, mistä sen saa :)
  Mukavaa alkavaa työviikkoa:)
  tuksu

  VastaaPoista
 8. Miten multa on jäänyt huomaamatta sun uudet postaukset!!!? Ihanaa että oot takas <3

  Ja teidän keittiö <3 Upea!! Miten toi roikotin on kiinni katossa? Ihana yksityiskohta :) Ja niisk tuota savikellojen tarinaa <3

  VastaaPoista
 9. Niin ja toivepostaus ;) Olisin voinu kirjottaa saman tekstin kun kuvailit ittiäs ..vaadin siis postausta kynsien koristelusta että mäkin pääsen täältä nousemaan :D

  VastaaPoista
 10. Todella ihana keittiö!
  Ja ihana toi kellojen tarina :)
  Tääl toinen jolla huonekasvit ei menesty :D, paitsi toi viirivehka, kuihtunut sen sata kertaa ja aina jaksaa uudestaan herätät :):)

  VastaaPoista
 11. Hieno keittiö. Tulee jotenkin paremmin esille kuin edellinen ja on modernimpi.Varsinkin allas ja hana ovat kauniit!Lisäksi hienosti osuvat nuo valot noihin tummiin kaakeleihin. Ja mitkä kynnet, VAU! Osaisimpa minäkin...

  VastaaPoista
 12. Kaunis muutos tuli keittiöön! :)

  VastaaPoista
 13. Upea muutos , vaikka kaunis on tuo vanhakin keittiö. Teille sopii tummasäyinen hyvin, kun on muutakin tummaa kotona.

  VastaaPoista
 14. Upea muutos , vaikka kaunis on tuo vanhakin keittiö. Teille sopii tummasäyinen hyvin, kun on muutakin tummaa kotona.

  VastaaPoista
 15. Upealta näyttää!
  Ja nuo kellot on niin suloiset.
  Eipä vikaa kynsissäkään. :) Innolla ootan että pääsen omillani tuunaamaan Iidan kynsiä, omiakin vapaapäiviksi. Ja ehkä Jere antaa harjoitella varpaankynsillään. ;)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 16. Upee muutos sekä keittiössä että saunassa!!Wau!! <3
  Mustasta saunasta haaveilin kans mutta mies tyrmäs heti!:D Ehkä mä yritän olla sinnikäs ja ylipuhua vielä..!

  Kivaa kun tulit takas!:)

  VastaaPoista
 17. Hei, teidän uusi kyökki on tosi komea! Wautsi! Paljon hienompi kuin vanha, vaikka vanhakin oli ihan hieno. Mutta uusi on miljoona kertaa parempi!

  Konadissa on Sitä Jotain. Mutta vieläkin mua naurattaa, kun gonadit on miesten pallisuojat, joita käytetään röntgenissä. Yksi kirjain, iso ero. Hahaa :)

  VastaaPoista
 18. Kylläpä muuttui keittiön ilme.Upea tuli.

  Minäkin olisin valinnut nuo kellot,ne on jotenkin suloiset.

  VastaaPoista
 19. Paljon paree! Tuli vähän kontrastia.

  Terveisin naapurin Sirpa

  VastaaPoista
 20. Hieno muutos keittiössä ja oi mitkä kynnet! Ihana blogi sinulla muutenkin :), vasta tämän löysin.

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)