maanantai 7. huhtikuuta 2014

Palasia


Aloitin kunnianhimoisen virkkausurakan. Kunnianhimoisen siksi, että mua ei useinkaan kiinnosta tehdä monta samanlaista, oli nyt sitten kyse mistä tahansa. Tähän täytyis tehdä hirvittävän monta samanlaista palaa. Mä tein kaikenlisäksi pieniä paloja, ja siksi tätä urakkaa on nyt vieläkin enemmän. Yli sata palaa kasassa, ja silti vasta neljäsosa peittoa tehtynä. Onnellista on kuitenkin se, että koska otin tavaksi kiinnittää palat toisiinsa aina uuden valmistuttua, ei ole enää lopussa edessä yhdistelyä ja päättelyä.


Väreinä tässä on harmaat, valkoinen ja siellä täällä yksittäisiä punaisia tilkkuja.


Pyynnöstä tein taas muutaman monogrammityynyn vanhoista, puhkikuluneista tyynynliinoista ja lakanapitseistä. 


On muuten aika upeita nuo vanhat monogrammit. Erityisesti ihastuin tuhon yläkuvan taideteokseen.
 
Nyt tuo Singeri tuossa houkuttelee olemassaolollaan, joten täytyy jatkaa kaahailua. Eipä mulla sitten muuta asiaa ollutkaan. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle, joka täällä piipahdit!

16 kommenttia:

 1. oioi miten kauniita.. saiskohan itsekin jotakin aikaiseksi. On nuo teidän kisut kyllä mainioita - ihanaa on nauttia auringosta ja sen tuomasta lämmöstä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ikkunapaikat hyvin käytösä, kun kissat paistattelee päivää. :)

   Poista
 2. Tosi kiva tuo tilkkupeitto, tosi kiva idea tuo, että laittaa sekaan vain muutaman punaisen tilkun sinne sun tänne. Itsellä olisi kans tuollainen urakka tiedossa, mutta onneksi ei kovin suuressa mittakaavassa. Pinnasänkyyn olisi tarkoitus tehdä päiväpeitoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän noilla punaisilla tilkuilla hieman tätä väriallergiaani siedättää. :) Ja hei, hyvin voi olla, että tää munkin peittoprojekti jää pinnasängyn peiton kokoon. On vähän turhan paljon virkattavaa mun makuun.

   Poista
 3. Ymmärrän tuskasi, mulla on tuo sama tauti, että mielellään teen vain yksittäiskappaleita :) Upea peitto tuosta joka tapauksessa on tulossa, tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis meistä tullut tehdastyöntekijöitä. ;)

   Poista
 4. Itekkin aina ihastelen vanhojen tyynyliinojen ja lakanoiden kirjailuita ja pitsejä. Kyllä ennenvanhaa on jaksettu tehdä petivaatteista kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti ollut petivaatteilla erilainen merkityskin kuin nykyään. Ei niin vaan pois heitettävissä ja uusittavissa, kun niihin oli nähty paljon vaivaa.

   Poista
 5. Onpas kauniita tyynyjä<3 Ja kissat vaan kaunistuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grisli pääsi oikein poseeraamaan ja esittelemään olemustaan tuoossa viimeisessä kuvassa. :)

   Poista
 6. Kauniita tyynyjä ja hienoja kissoja!

  VastaaPoista
 7. on ne vaan hienoja nuo tyynyt. Ja kissat ammatti poseerajia.... :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan poseerataan ammattimaisesti, toisinaan ei sitten saa ensimmäistäkään heilahtamatonta kuvaa, kun ollaan niin amatöörimaisella päällä.

   Poista
 8. Voi miten kiva idea tuo punainen väri tuolla palojen seassa :) Miten ison peiton meinaat tehdä? Kiinnittäminen heti palojen valmistuttua on hyvä vinkki itsellekkin :D
  Kissat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ajatus olis tehdä joku ehkäpä 150 x 200 cm. Vaan voipi jäädä miniksi, kun into loppuu yllättäen kesken. ;D

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)