sunnuntai 14. helmikuuta 2010

YstävänpäivänäViime viikolla posti toi mukanaan ystävänpäivätervehdyksen eskari-ikäiseltä kummipojaltamme.

Nalle karvatassu,
iloinen ja hassu.
Löysi pienen sydämen,
punaisen ja lämpöisen.
Luokse hyvän ystävän,
sydämen mä lähetän.


Viimeistä viedään - joulun suklaavarastot alkavat viimein olla viimeistä rasiaa vaille syötynä. Kiitokset vaan tästä jättirasiasta Jonnalle :)

Meillä ystävänpäivää on vietetty työn touhussa. Peiliovien maalaamisen lisäksi maalia on sudittu moneen muuhunkin paikkaan. Valkoiseksi ovat muuttuneet muun muassa vanhat perunalaatikot ja ripakopallinen valokuvakehyksiä. Ja sitä maalattavaahan tuntuu aina löytyvän.


Edelleenkään en uskalla kuvia uudistuneista tiloista laittaa, koska ovat yhä osittain kesken. Mutta kohta, kohta... Listoja on uusittu sekä kattoon että lattioihin. Olen ollut kyllä tosi yllättynyt siitä, miten paljon listoilla voi saada aikaan. Tulee jotenkin niin paljon viimeistellympää, kun on kunnolliset listat paikoillaan. Onhan täällä toki lattialistat aikaisemminkin olleet, mutta ulkonäön suhteen on huima ero siinä, onko lattiassa peruslistat vai vähän koristellisemmat ja korkeammat listat - ja meillä myös väri vaihtui keskiruskeista valkoisiin.Vielä kynttilät palavat hämärissä illoissa, vaan kevättä kohti ollaan menossa. Työkaverin hetki sitten tuoma ystävänpäiväasetelma narsissin alkuineen toi mukavasti kevättunnelmaa kotiin. Mutta ei kevääseen ihan vielä - meillä on vielä terassi laittamatta lopulliseen talvikuosiin, ja koska kaikki vermeet tuota terassin sisustusta varten on valmiina, saisi lunta vielä hetken riittää.


2 kommenttia:

 1. Kauniisti olet blogiasi päivittänyt pikkusikko :) Teillä on ihana koti Jannen kanssa, ja kun taas ennätät, voisit innostua vanhan ompelukoneen kanssasi auttamaan mua.

  - Marikainen -

  VastaaPoista
 2. Toistan itseäni: Teillä on tosi kaunis koti!!! Sä voisit tehdä uraa sisustussuunnittelijanakin?
  Tomi oli kovin otettu, kun olit laittanu tähän sen askarteluja!
  Mutta tosiaan, kaikkia kivoja juttuja teillä on. Sulla on uskomaton mielikuvitus kun keksit ja osaat kaikkea. :)

  -Sumi-

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)