sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kaikki on juuri hyvin

Tänään on sellainen päivä, jolloin kaikki on vaan niin hyvin. Liekö kevättä rinnassa vai muuten vaan riemumieli, mutta tänään on ollut oikein täydellinen päivä. Ei mitään erikoista, enemmänkin arkisinta arkea, mutta jotenkin vaan niin onnellista sellaista. :)


Tänään olen tehnyt inventaariota keittiössä. Tarkoituksena on ottaa lähiviikkoina kirppispöytä, ja hirmuisesti tavaraa on taas lähdössä pois nurkista. Ah, tulee niin raikas fiilis kun kaapit tyhjenee kaikesta kummallisesta. Mielikin samalla kevenee - ehkä siksi mä olenkin niin iloisella päällä. :) Joitakin kuvia meidän keittiöstä, jossa olen tämän päivän häärännyt.















Jokin aika sitten löysin kirppikseltä vanhan Singerin (siis vielä vanhemman, kun tuo mun arkikäytössä oleva, joka sekin on ihan muinainen). Tämä lähti mukaan, koska maksoi vain 6 e. Nyt nököttää eteisessä pienen jakkaran päällä.




Eilen käytiin Hämeenlinnassa kirpparikierroksella, ja samalla Kissakoti Kattilassa ihastelemassa  ja silittelemässä - juu, eikä huolta, ei meille ketään mukaan lähtenyt, nämä nykyiset riittää vallan hyvin. Vaan olihan siellä taas ripakopallinen aivan ihania kissoja, joille toivoisi löytyvän oman kodin. Käyhän kurkistamassa. Erityisesti tämä elämän kolhima, korvanpäänsä menettänyt, arpinenäinen, kookas kissaherra vetosi muhun. Pitkään Kattilassa ollut, niin ihanan rujo otus, joka on mitä ilmeisimmin joutunut aika tavalla taistelemaan olemassa olostaan entisessä elämässään. Ja mitä ilmeisimmin joutuu etsimään omaa kotiaan pitkään, tällainen tuikitavallisen näköinen, kolhiintunut kolli kun varmasti taitaa helposti jäädä kakkoseksi pienten ja söpöjen kissojen rinnalla. Kunpa joku antaisi tälle kulkurille ihan oikean kodin ja rakastaisi tuon kolhiintuneen otuksen taas ehjäksi. :)



 Kissakoti Kattilaan vein heidän myyjäisiään varten vanhoista farkuista ommeltuja kissa -sydämiä parisenkymmentä kipaletta. Josko niiillä jonkun elämän murjoman löytökissan leikkauttaisi.



Ja siinä vielä 2/3 meidän "elämän murjomista".


Anopilta sain yli polven ulottuvat ihanat villasukat jokin aika sitten postissa - ai juku, ihan mun näköiset!


 Ja eiliseltä kirpparikierrokselta mukaan lähti nämä valkoiset lapaset jonkun ahkeran kutojan pöydästä. Ihanat!


Ja sitten jotain vallan ihmeellistä - sain tänään leivottua! Oon maailman laiskoin keittiössä, enkä oikeastaan ikinä tee mitään ruokaa, enkä sen kummemmin leivo. Tässä talossa sellaisia ihmisiä löytyy kaksi. Että me ollaan ihan einesihmisiä. :( Vaan tänään repäisin. Sumin blogissa oli herkullinen suklaamuffinssiohje, ja nyt pari viikkoa asiaa aloiteltuani sain viimein jotain aikaiseksi. Jee, hyvä minä! Tällä tahdilla seuraavan kerran voikin sitten leipoa vaikka neljän vuoden päästä.



Ja sitten se viikonlopun ihanin materialistinen juttu: me tilattiin uusi sohva. Tämä musta kulmasohvahan ei ole ollut meillä kuin 2,5 vuotta, vaan on ollut kyllä suuri pettymys. Tätä ostaessamme tykättiin siitä hurjasti, vaan sohva menetti ryhdikkyyttään nopeasti ja erityisesti selkänojatyynyt lysähtivät ehkä vuoden käytön jälkeen. Nykyään olen saanut näppylöitä joka kerta, kun alan tuota tarkemmalla silmällä katselemaan. Ja eilen siivotessa tuli sitten mitta täyteen. Tuo niin lähtee meiltä. Tilalle on tulossa reilun kuukauden päästä Ikean kolmenistuttava Karlstad valkoinen nahkasohva. Jee, olen niin innoissani! Tuskin maltan odottaa, että uusi sohva rantautuu ja vanha katoaa meiltä ikiajoiksi. Aikansa kaikkea, ja ottajakin vanhalle sohvalle löytyi, joten se saa jatkaa elämäänsä hetken kuluttua siellä, missä siitä joku saattaa vielä tykätäkin. 
Happy end.



Iloa ja aurinkoa alkavaan viikkoosi!

17 kommenttia:

  1. Oh, olipas täällä paaaaljon kaikkea! :D
    Ihastuttava keittiö ja ihana, kun olet ahkeroinut tuollaisia sydämiä kissaystäviemme puolesta :))

    Ja muffinsseja..nam!

    Kuulostaa likipitäen täydelliseltä viikonlopulta. Mukavaa viikonalkua!!

    VastaaPoista
  2. Kummallisen onnellinen päivä tosiaan :) Isosikko tekee kymmenen vuoden tauon jälkeen innoissaan ristipistotyötä ja pikkusikko leipoo. En tiiä, kumpi on erikoisempaa :D

    Kiva sohva, vaikka en sitä savipuhdistusta ymmärtänytkään.

    Ja aina yhtä kaunista ja sisustuksellista teillä! Terkkuja J:lle

    VastaaPoista
  3. Tätä onnellista kevät päivää on täälläkin vietetty:) Ehkä tämä kevät tekee mielen iloiseksi ja keveäksi, on taas aika rakentaa ja suunnitella uutta.
    Aurinkoisia kevätpäiviä!

    VastaaPoista
  4. Kevättä rinnassa! Ihan mahtavaam et löysit tiesi Maikkilaan, niin mäkin löysin tänne sun maailmaan :)

    VastaaPoista
  5. Pakko taas tulla kertomaan, että rakastan näitä sun kissakuvia. <3 Miten ne onkin niin hellyyttävästi keskenään! Ja voi tuota leukaveijaria. :S En kestä.. Niin ihana.

    VastaaPoista
  6. Ihana hyvänmielen postaus! Ja ihana oli auringonpaistekin eilen, se sai ainakin mut tosi hyvälle mielelle.
    Kiva kun olet taas linjoilla! Mä olen vaihtanut nimeä ja osotetta, mutta edelleen menossa mukana.
    -k-

    VastaaPoista
  7. Ihuna postaus <3

    Kauniita kuvia teidän keittiöstä ja uusi sohva sopii varmaan upeasti olkkariin :)

    Voi niitä kissakohtaloita joita kissataloissa on =/ Ihana että osaltas auttelet <3

    VastaaPoista
  8. Saareke on tosi mahtava, haluaa kanssa =) Meidän keittiöön ei vaan mahdu jos ei kaadeta seiniä mutta ehkä joskus...

    VastaaPoista
  9. Tökkäs eilen netti kesken kommentoinnin :P

    Nätti toi teidän keittiö! Uus sohva on makeen näkönen. En ookkaan älynny että Ikealla on nahkasohvia.

    Kisut on niin sulosia ♥

    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  10. Makee sohva teille on tulossa. Ja muutenkin tosi tosi kaunista teillä.*huokailee*

    VastaaPoista
  11. Todella kaunista! Ja tuo Singer, epistäää!!!! <3<3

    VastaaPoista
  12. Ihana postaus! :-) Kaunis niin kaunis tuo keittiö!

    Ihan kyyneleet sai silmiini kun luin tuota kissa juttuasi, olen niin henkeen ja vereen kissa ihminen ja jos vaan voisi niin ottaisin nuiden kahden rinnalle lisää ja antaisin kodin kyllä. Kumpa se vanha herra saisi ihanan kodin ja elämään iloa se herra!

    Mukavaa viikkoa sinulle! :-)

    VastaaPoista
  13. Joskus on sellaisia päiviä, että kaikki on vaan hyvin, ei mikään erityinen, vaan ihan vaan sopivasti kaikki tuntuu mukavalta :) Ne on parhaita päiviä.

    Taidat olla samanlainen kissaihminen kuin tätini ja hänen miehensä, hänellekin niitä on siunaantunut ehkä 6 kpl, en pysy laskuissa mukana ja nimetkin on hauskoja :)

    Noi lapaset on mahtavat ja teidän keittiö upea! Kaikki yksityiskohdat just niinku pitää.

    Nahkasohva on meilläkin ja on kyllä tykätty. Kannattaa vaan pestä aina kun likaa tulee ja ostaa kunnon nahanhoitovälineet. Pääsee helpommalla, eikä nahka kuivu pilalle. Tilasin juuri marseille-saippuaa meidän sohvan pesuaineeksi, saapa nähdä toimiiko hyvin.

    Luin tuossa yhden väliinjääneen postauksen ja meistähän löytyy yhtäläisyyksiä ;)

    Oma mummuni oli minulle todella tärkeä ja hyvä ystävä. Aina kun otti päähän tai ahdisti, niin eikun mummolaan ja huolet väistyi. Olen joutunut myös nyt muutaman vuoden ajan elämään ilman häntä. Mutta eipä montaa päivää kulu etten häntä miettisi.

    Olen myös ollut "ukkokultani" kanssa kauan. Oikeastaan puolet elämästäni- hurjaa kun nyt oikein ajattelee!

    Ja pohojanmaalla ollaan ja täällä pysytään :)

    VastaaPoista
  14. Ihana postaus! Tuo kevätaurinkokin tuo iloa ja virtaa!
    Oon täällä taas niin kateellisena kattonu kuvia teidän kauniista kodista.
    Arvaa mitä, meillä sisustetaan AkuAnkoilla ja legoilla, voitko kuvitella??? ;)

    Sä sitten sait leivottua, hienoa! Toivottavasti ohje oli mieleinen ja maistuva?

    Ihanaa, aurinkoista maaliskuuta!

    VastaaPoista
  15. Mukava kuvasarja! Tuo teidän keittiö näyttää kivalta. Tuollainen roikkuva taso olis kiva jonnekin.. onko se rautainen? Ja ostitko valmiina vai onko tuunaus?
    Nättejä sydämiä <3
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  16. Sumi: Ohje oli oikein maistuva, jopa minun tekemänäni. :)

    Karoliina: Roikkuva taso on tehty muinaisina aikuina vanhasta talosta puretun astiakaapin leveästä taustalaudasta, jonka olen sipaissut valkoiseksi. Sitten vaan poralla reiät nurkkiin ja juuttinarulla kattoon kiikkumaan.

    VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)