keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ja vähän vaaleampia unia...


Meillähän on ollut hyvin pimeä ja musta makuuhuone. Olemme tykänneet siitä, ja erityisesti kesällä on ollut kyllä aikas ihanaa, kun makuuhuone on ollut silti hämärä ja tumma, vaikka muuten onkin ollut valoisaa. Vaan aina ei tarvita paljon, että mieli muuttuu...Meillähän on siis tv makuuhuoneessa. Halusin sen aikoinaan olohuoneesta pois, koska jotenkin inhotti se asettelu, että tv on kaiken keskipisteenä kodissa, ja siirrettiin se sitten tuonne makkariin, sopii sinne tumman ulkoasunsa vuoksikin paljon paremmin kuin vaaleaan olohuoneeseen. Ja mä olen haikaillut siihen tv:n alle lipastoa.Kun lipasto viimein Ikeasta meille viikonloppuna muutti, tuli sitten päähänpistos saada jotakin muutakin vaaleaa makuuhuoneeseen, ja vaalean maton, päiväpeiton ja verhojen myötä asetelma muuttui kyllä ihan tyystin. Taidan tykätä tästä musta -vaalea -asettelusta enemmän, kuin aiemmasta musta -harmaa -painottuneesta värimaailmasta. Tämä pysyy!Aiempi makuuhuoneväritys löytyy siis täältä.Yövalot siirtyivät lipaston päälle ja virittelin ledivalolistat sängynpäätyyn yövalojen virkaa toimittamaan. Ovat meillä toimivammat, koska Kertulla oli tapana yöaikaan herättää huomiota yrittäen työntää yöpöytien lamppuja lattialle, ja nyt on ainakin toistaiseksi jättänyt lipaston päällä olevat lamput rauhaan.Kuvaussessiot ovat meillä suosituimpia hetkiä, ja kissat punkevat kilpaa itseään esille. Grisli, joka siis muuten on valinnut miehen ihan omaksi ihmisekseen, sai tällä kertaa minulta eniten huomiota, ja koska Kertu sen sijaan luulee omistavansa minut ihan yksinoikeudella, johti Grislin huomioiminen Kertun puolelta hyökkäykseen ja siskon löylyttämiseen. 


Kun sisarukset nujakoivat ja ajoivat toisiaan takaa pitkin taloa, Taavi asettui rauhassa viltin päälle ja valtasi sängyn lämpöisimmän paikan. Toisinaan tuo hitaus ja harkitsevuus siis näemmä toimii. :)

17 kommenttia:

 1. Oikein kauniilta ja rauhalliselta näyttää!
  Piti mun jotain muutakin sanoa, mutta vanha totuus: kissat saa mut unohtamaan kaiken muun, vähemmän tärkeän :DD

  VastaaPoista
 2. Kaunis, makkari, ja ihania söpöjä kisuja (:

  VastaaPoista
 3. Oikein viihtyisä talvipesä. Miten erilaisia kissat voivatkaan olla, mutta aina niin ihania.

  VastaaPoista
 4. Vaihtelu virkistää. Ja voihan noita tosiaan vaihdella vaikka vuodenajan mukaan :)

  VastaaPoista
 5. kiva makkari ja kisuli löytänyt heti lempipaikan:-)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis makuuhuone, Eena!

  Ja nuo kisut *huoh*...tarvitseeko kissaihmisen enempää sanoa ♥

  VastaaPoista
 7. Aivan mieletön muutos, noin pienellä eleellä! Tykkään tosi paljon tästä uudemmasta! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana huone <3 Kyllä tuola kelpaa nukkua. Aivan upea toi lamppu, ootko itse tehnyt? Sängynpääty on ihana kans.

  VastaaPoista
 9. joskus vaan tekee mieli tehä muutoksia ;D ja teillä ainakin näkyy onnistuneen loistavasti :D :D :D ihana....

  VastaaPoista
 10. Blogissani on tunnustus, s'il vous plait :)

  VastaaPoista
 11. Rakastan lukea bologiasi, koska siinä on myös mukana hauskoja kissatarinoita, omaa kun emme voi ottaa. Se tekee blogistasi erilaisen ja mukaansatempaavan. =) Vielä yksi käytännön kysymys...katsooko sun mies koskaan vaikka kavereitten kaa jotain urheilua tms. leffoja jne. telkusta?? koska jos, niin levittäytyykö ne kaikki viekukkain teidän sänkyyn..? ;)

  VastaaPoista
 12. Pitsi ja Pipari /Mari: Voi juku miten alkoi naurattaa mielikuva miesporukasta istumassa tiiviisti vierekkäin meidän sängyssä kattomassa urheilua... :) Silloin olisi täytynyt pohtia tv:n sijoitusta kyllä tarkkaan uudelleen. Vaan meillä ei tuo tv ole kummankaan kavereiden vieraillessa ollut koskaan merkityksellinen, silloinkaan, kun se sijaitsi olohuoneessa kaiken keskipisteessä, eikä tv ole oikeastaan ikinä ollut auki vieraiden käydessä. Siksi siis ei tarvinnut pohtia tuota näkökulmaa. Onneksi. :)

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis makkari! Tuo sängynpäätykin pääsee oikeuksiinsa kun valkoinen on antamassa kontrastia.
  Yhdistelmä toimii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 14. Kaunista kaunista!!! :) Liitynpä lukijaksi ;)

  www.suvisvilla.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. Löysin juuri blogiisi. Wau, upea makkari! Jäänkin seuraamaan blogiasi. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)