sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sunnuntai ja singer


 Alkuvuosi on ollut kovin hektistä aikaa uusien työkuvioiden vuoksi. Tuntuu, että tammikuun olen elänyt jokseenkin vain työlle. Työasiat eivät oikein ole mielestä iltaisinkaan kadonneet, ja iltoja täyttäneiden, erinäisten sivutyökuvioiden vuoksi vapaa-aikaa on ollut kutakuinkin minimaalisesti. Nyt viikonloppuna pääkoppa kuitenkin huusi, että nyt jos koskaan tarvitaan singeriä. :)


Viikonlopun tuloksena syntyi muutamia norsuja.Muutamia lorupusseja tuttavalle. Ystävä pyysi lippunauhaa, ja samaan syssyyn tehtailin lippurimpsuja sitten useammankin.


Ja muutama pöllö. Pöllöt, lippunauhat ja norsut löytyvät myös täältä.
Aktiivisena seuralaisena viikonlopun ompeluseurana on ollut niin karvallista kuin karvatontakin kissaa. Silityslaudan päällä oli paras paikka tuijottaa ja seurata silmä kovana ompelutyön laatua.


Ja nyt kun ollaan tässä vaiheessa, Alvin siirtyi tietokoneen viereen istumaan ja tuijottamaan. Tämä kissa on kyllä käsittämätön takiainen - on seurana ihan kaikessa tekemisessä, ja jaksaa istua tietokoneenkin vieressä vaikka kuinka pitkään vain ihmettelemässä ja katselemassa. Tänään tosin ihmettelyn ja katselun lisäksi myös hypättiin näppäimistön päälle, kadotettiin vaiheessa oleva blogiteksti sujuvasti muutamalla käpälänklikkailulla ja nostatettiin sen seurauksena hippasen tunteita. Iltaa ajattelin jatkaa jonkin ajan kuluttua miehen ja Tappajahai 3:n seurassa - jee, ehtaa 80-luvun jännitystä. :) Sitä ennen täällä olisi kuitenkin roolisuoritus nimeltä kissankynnenleikkaajat - vain 72 kynttä lyhennettävänä.Ihanaa sunnuntaita ja iloista alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Huh. Joku on ollut vähän tuottelias.. Ihania juttuja! :)

  VastaaPoista
 2. Pöllöt olivat niin viisaan näköisiä, ihania!

  VastaaPoista
 3. Aina löytyy lisää ihania blogeja ja voih mitä ihania Kissoja <3 :)

  VastaaPoista
 4. Hauskoja ja hienoja ompeluksia!
  Itselläni ei logiikka pelaa noissa ompelemisjutuissa ja ihailen ihmisiä, jotka hallitsevat nämä hommat :)

  VastaaPoista
 5. Ihkuja ompeluksia ja kisuleita taas.

  VastaaPoista
 6. Ihania norsuja ja lippuja jajaja!!! :) Nuo pitsit on erityisesti mun mieleen!

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi miten ihania! Lippunauhoissa suloset herkkuvärit! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)