tiistai 14. toukokuuta 2013

Varaston nurkissa


 Varasto on valmis. :)


 Varaston kuluneet lankkulattiat, ruskea lautaseinä sekä tiiliseinäosuus ovat tulosteita, jotka liimasin laatikon seiniin ja pohjaan. Antiikkilehtiniput tein Antiikki -lehdestä löytyneistä "tämän vuoden numeroiden kannet" -kuvista, jotka kävivät sellaisinaan näihin minilehtiin.


Seinällä roikkuu pellavaköyttä sekä Sinellistä löytyneet muoviset minisakset. Puuhyllyllä on lasipullo, pieni kastelukannu sekä cokistölkki, joka on muisto ala-asteaikaisista cokiskorviksista - olin henkinen colaholisti jo silloin. :)


Puupalasta ja puutapeista askartelin pienen penkin, jonka päällä on leikkoruusun vesiputkilon päästä leikatusta kannasta tehty, harmaaksi maalattu saavi täynnä nauloja. Penkillä on myös pieni avain, jonka irrotin lapsuusaikaisesta käsikorusta, sekä kynän päässä ollut alunperin violetti nalle, joka maalattiin ruskeaksi. Anopinkielen tein vaarin varastoista löytyneeseen miniruukkuun rautalangasta, puutarhamainoksen vihreiltä sivuilta leikatuista suikaileista sekä kahvinporoista, jotka toimivat multana. Varaston nurkassa on lapio, jonka olen ostanut askarteluliikkeestä muinoin joitakin tekemättä jääneitä projekteja varten.Beatlestaulun lasi on haljennut. "Lasin" tein kirkkaasta muovista, joka palveli niinkin tärkeässä tehtävässä kuin raejuustopurkin kantena. Siis jätemuovista, joka olisi mennyt roskikseen.


Pienet kartat tulostin netistä ja rullasin mehupullon muoviseen korkkiin, joka toimii tässä ämpärinä.


Tikapuut askartelin cocktailtikuista ja tulitikuista ja maalasin harmaaksi. Pieni kulunut pahvilaatikko löytyi iskän verstaasta, ja kävi sellaisenaan varastoon vietyjen puukeppien ja -lautojen säilytyslaatikkona.Maalipurkit löytyivät äitin kaapeista, ja sopivat tähän sellaisenaan.


Seinällä on sisustuslehdestä löytynyt pieni talon pohjapiirros, jonka ruttasin ja rypistelin ja naulasin seinälle.  Varaston vartijana toimii lelukissa, joka on hypännyt pienen laatikon päälle tarkkailemaan ympäristöään.


Tämä varasto tehtiin keittiön lailla lasikantiseen, puiseen kynttilälaatikkoon, jonka koko on 20 cm x 30 cm, syvyys 10 cm. Juuri sopiva room box. :) Nyt täytys keksiä se seuraava huone. Olen kypsytellyt ajatusta lastenhuoneesta, pönttöuunilla varustetusta olohuoneesta, kasvihuoneesta... Ideoita?


Loppuun vielä nahkamiehen ei-niin-harmoninen kevennys. Kaveri söi yön aikana parinkymmenen sentin mittaisen pätkän satiininauhaa (eikä ollut muuten eka kerta, tämä koiramainen kissa syö ihan kaikkea, mikä epähuomiossa esille jää) ja tuo hieman lisäkerrosta ottanut satiininauha ilmestyi illasta uudelleen ulos kissasta yläkerran aulan valkoiselle nukkamatolle. Kyllähän Alvin ihan kiltisti ulkoisti nauhan itsestään hiekkalaatikolla, vaan koska nauhan pää jäi vielä ulostulomatkalle kissan jo juostua pois laatikosta, putosi tuotos sitten matolle nauhan pään lopulta ulkoistuttua kissasta. Lisäksi siisti nahkamies tämän jälkeen pyyhkäisi takamuksensa nätisti mattoon ennen kuin kaahasi satanen lasissa pakoon. Siinä me sitten miehen kanssa vietettiin laatuaikaa yhdessä, minä leikkasin osumaa saanutta ruskehtavaa nukkaa irti matosta ja mies imuroi syntyvää irtonukkaa samaa tahtia imurin uumeniin. Olimme niin iloisia ja onnellisia, koska ilman kissaa talo ei olisi koti, kuten eräs fiksu tästä puhelimessa kuultuaan totesi. :)

Ihanaista tiistai-iltaa sinulle! :)

12 kommenttia:

 1. siis ihan mielettömän hienoja ja ihania!!!

  VastaaPoista
 2. Noi sun minimaailmat on ihan käsittämättömiä.
  Ja lannistavia, mun mielikuvitus ei ikinä riittäisi moisiin! :D

  VastaaPoista
 3. Mul tulee kans kohta into tehdä jotain tuommoista. Mahtavia boxeja!! Ja voi Alvin parkaa-onneksi ei tartte tehdä suolihuuhtelua;)

  VastaaPoista
 4. Mitä sinä hulluja kyselet!
  Teet ne kaikki - ja sittten sen jälkeen kaikki ne loput, joita et vielä ole edes uskaltanut ajatelkakaan :D
  Tähän tahtiin jos näitä ilmestyy, niin tuossa joulun alla voit sitten alkaa kysellä uudestaan.....kyllä sun ideat sinne asti piisaa....

  Voi tuota nahkanassua, on teillä varmaan naurussa pitelemistä D

  VastaaPoista
 5. Oi, että mä tykkään näistä! Tekis itsekin mieli alkaa nipertämään! Tarttis vaan olla tilaa enemmän :s
  Ehkä sitten omakotitalon ollessa alla joskus!

  Mä haluaisin kyllä ehdottomasti nähdä seuraavaksi kasvihuoneen tms. sitten seuraavaksi noi loput ;)

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihana tuo varasto ja onneksi nauha tuli ulos vaikkakin matolle:-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos tauluopastuksesta :) Nyt uskaltanen haaveilla itsekin moisen tekemisestä! Niin on hellyyttäviä nuo sinun boxit, että sait minuunkin iskettyä miniatyyrikuumeen!

  Sain kyllä mahtinaurut teidän kissan edesottamuksesta, vaikka toki sympatiseeraan kurjaa osuutta. Itse ikuisena kissanomistajana tiedän vallan mainiosti, että niiden kanssa ei tylsää päivää näe. Ikimuistoisin kissahetki oli, kun edesmennyt kisu kusasi kiukaaseen. Tämä todettiin vasta, kun koko huusholli haisi keitetylle kissanpissille. Onneksi olin tuolloin vielä lapsi, niin vanhemmat saivat hoitaa siivoushommat :)

  VastaaPoista
 8. Meidän entisen naapurin snautseri vetäisi nassuunsa naisten nailonsukkahousut... Naapurin mukaan oli aika noloa iltalenkillä, kun koira alkoi peräpäästä tunkemaan venyvää nailonia ulos, ja hänen piti siinä varovasti autella :D

  Aivan ihania nuo sinun minihuoneesi :)
  Ja varmasti mahdottoman hauskoja tehdä!

  VastaaPoista
 9. minä laitoin talteen eskimo jäätelöpakkauksen ja mietin että tekisinkö siihen minihuoneen.

  VastaaPoista
 10. Suu auki katoin sun aikaansaannosta! Aivan loistava!
  Ja lopuksi löytyi vielä ihana nahkiainen!
  Meiltä löytyy pinkki nahkis :)

  Kannattavaa tämä blogista blogiin surffailu, kun tekee tällaisia kivoja löytöjä :)

  VastaaPoista
 11. ooooh, iski kuume! katselin kaupasta jo sopivaa boksia, mutta tuntuu ettei mielikuvitus riittäisi keksimään kaikkia tekomateriaaleja.. :) siispä lisää roomboxeja kehiin, että voi kuumettaan parannella toisten tuotoksilla!

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)