sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Puntarointia


 Takaisin kotona. Kotiuduimme eilen illasta Pohjanmaan lomareissulta takaisin Pirkanmaalle. Muori tapasi sanoa, että mukavaa on olla reissussa, mutta vielä mukavampaa palata kotiin. Juup, ja siltä kyllä tuntui eilen. Mukava, rentouttava ja inspiroiva pariviikkoinen loma takana, ja kotiintulo tuntui kuitenkin niin ihanalta. Perusasiat, kuten pyykinpesukoneen täyttäminen ja matkalaukkujen purkaminen - ai juku, miten tuli hyvä fiilis.


Koska appiukon tiluksilta ennakkoperimäni vaaka kotiutui samalla, täytyi kotona pistää hyrskyn myrskyn, että vaa'alle löytyi paikka. Sopiva lipasto vaa'an alle löytyi itse asiassa ompeluhuoneen varastosta, jonne olen tuon joskus tunkenut, kun ei hyvää paikkaa löytynyt. Tähän käyttöön osui ihan mainiosti.


Niin kiva. Niin painava. Ja niin maukas, totesi Kertu, ja alkoi onnessaan makustella vaa'an päällä olevaa kukkaa...
Toinen vaaka onkin ollut meillä jo pidempään. Tämä löytyi joskus muinoin kirpparilta, ja oli maalattu kultaiseksi. Mikäli olisi ollut alkuperäiskuosissaan, en olisi uskaltanut lähteä päälle maalaamaan, mutta koska oli jo niin sanotusti pilattu, niin uskalsin suihkutella uuden maalin pintaan. Tästä tykkään ihan hirmuisesti.Appiukon nurkista löytyi sitten vielä kolmas vaaka meidän kokoelmiin. Tämä löytyi ylättynä autotallin nurkasta, ja lähti myös uuteen kotiin.


 Vaa'an vieressä on äitiltä saatu metallikori, johon olen kasaillut vanhoja ruokailuvälineitä, raastinrautoja sun muita muinaisia aarteita.
Kaunista sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Kylläpäs näyttävät hyviltä kaikki sun vaa'at tykötarpeineen!

  VastaaPoista
 2. Ihania vaakoja! Itse tahtoisin myös tuollaisen ison valkoisen, mutta kaikki eteen tulleet ovat olleet hirmusen kalliita... Vai olenkohan minä nuuka ;)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä vaakoja. Etenkin tuo ennakkoperimäsi on vastustamattoman hieno!!

  VastaaPoista
 4. Moi, tulin vastavierailulle ja ihastuin blogiisi :) Kivoja nuo vaakat, mullakin on yksi vanha versio tallessa. Mutta tuo nahkakissasi! Se on tuossa kuvassa ihan uskomaton.

  VastaaPoista
 5. Siihen se istuu tosi kivasti. Ja niin istuu toinenkin vaaka. Mun vaaka on tuollainen kuin munien alla sulla, mutta keltainen. Toin sen mummoni asunnon tyhjennyksestä,tätini ei sitä halunnut, onneksi:)

  VastaaPoista
 6. Kauniit vaa'at ja Alvin kiittää ja kumartaa:-)

  VastaaPoista
 7. Ihania tavaroita sulla!
  Ja hyvin on perintöasiat kun jo ennakkoon napsahtelee tuollaisia aarteita :)

  VastaaPoista
 8. Upeita vaaroja. Mulla ei ole vielä ensimmäistäkään... Ehkä joku päivä :)

  VastaaPoista
 9. Mielettömän ihana tuo perintövaaka ja ihana kaunis väri :).

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)