tiistai 17. syyskuuta 2013

Onni on...


 Onni on peitto, kasa tyynyjä ja hyvä kirja silloin, kun joutuu viimein antamaan omalle olotilalleen periksi ja jäämään kotiin sairastamaan.




 Onni on sunnuntainen tarmonpuuska ja sen lopputuloksena siivottu koti - on mukavampi nyt sairastaa, kun on siistiä. :)



Onni on kasa karvaisia ja karvattomia kissoja, jotka uskollisesti pitävät seuraa koko pitkän päivän ja viihdyttävät tätä viikon räkänokkaa loputtomalla koheltamisellaan.





Onni on kerrankin todeta, että nyt ei kannata yrittääkään olla tehokas ja tehdä sitä kaikkea, mitä elämän aikana on jäänyt tekemättä (mistä se ihme kuvitelma iskeekään aina sairaana ollessa, että nythän tää aika täytys hyödyntää niin toooosi tehokkaasti), vaan sytyttää pari kynttilää, leikkiä talvista tunnelmaa ja istua alas. Istua tai maata siinä sohvalla sitten vaikka koko päivä kirjan kanssa ilman huonoa omaatuntoa mistään.




Onni on iltapalaksi tehdyt lätyt ja kummalliset täytteet - banaania, kermavaahtoa ja vuohenjuustoa. Njam, herkullista oli. Ja melkeinpä niin herkullista, että oli viittä vaille ällöttävää.



Onni on turhamaisuusostoksena hankittu uusi muumimuki, jossa on hienot värit.


Onni oli tänään myös seuraavissa asioissa...

...miehessä, joka toi töistä kaupan kautta tullessaan paketin vuohenjuustoa, ison pullollisen coca colaa ja paketillisen nenäliinoja
...ystävässä, jonka kanssa oli päiväsaikaan mahdollisuus jutella pitkä puhelu
...postin saapumisilmoituksessa, joka kertoi, että pientä minikokoista hittavaistarpeistoa on saapunut noudettavaksi
...lääkekaapissa, josta löytyi nenäsumutetta, jota ilman olisin ahdistunut pystyyn
...järjessä, joka kerrankin huuteli, pysy siellä sängyssä vielä huominen. Aikataulut on tehty muutettaviksi ja ne tekemättömät työt odottaa työpaikalla uskollisesti ihan varmasti vielä torstainakin - edelleen tekemättöminä. :)

29 kommenttia:

  1. Niin totta, onni löytyy pienistä asioista, kun ne vaan muistaa nähdä. Todella kauniita kuvia ja tunnelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kunnon flunssassa on kyllä toisinaan vaikea nähdä hyviä puolia, mutta ainakin mä sitkeästi yritin.

      Poista
  2. Paranemisia ♥ Terveenä nauttii tekemisestä enemmän ja onneksi ne tekemiset eivät katoa mihinkään vaikka toivoisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin muutaman sairaslomapäivän jälkeen kaksi päivää töissä olleena voin todeta, että juu, ei ne työt mihkään kadonneet. Odottivat pöydällä, puhelimessa ja sähköpostissa iloisena mun paluutani.

      Poista
  3. Pikaista paranemista, vaikka kyllähän tuolla sohvalla makailisi pidempäänkin:)
    Ihania valoja sinulla jo palamassa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän jo joulufiilistä, vaikka vielä pitkälle iltaan onkin valoisaa.

      Poista
  4. Voi miten nättiä teillä on!!

    Paranemisia sinne!

    VastaaPoista
  5. Voi kun teillä on kaunis koti! Paranemisia

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa ihanalta onnelta. Tukkoisesta olosta huolimatta!!! Mielelläni se minäkin noissa maisemissa sairastelisin, hih! Paranehan rauhassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain hyvää täytyis yrittää kai löytää asiasta kuin asiasta. Mä en ihan aina ole kovin hyvä siinä, mutta yritys hyvä... :)

      Poista
  7. Voi kun positiivinen postaus, ihan tulin iloiseksi siitä kaikesta onnesta!! Ihana koti ja mikäs tuolla on niiskutella ja herkutella kun on kivoja karvakavereita+karvaton hoitamassa emäntäänsä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvakaverit ja erityisesti karvaton nelijalkainen pitivät musta hyvää huolta. Vähän liiankin hyvää. Kahden kotipäivän jälkeen olin kyllä todella valmis menemään hetkeksi töihin ja kämpästä ulos. :)

      Poista
  8. parane pian flunssasta, ihania nuo kissat..minä rakastan kissoja (mies vaan allerginen) toisaalta tyhmää kun hän on allerginen tuntuu niin väärälle...mutta voin sentään ihailla joskus muiden kissoja :)
    Oi miten kaunista ja ihana kranssi..kyllähän tuossa tunnelmassa pian paranee, joskus se keho pakottaa laittamaan hitaamman vaihteen päälle..ja sitä kehoa on toteltava jottei tule sitten mitään jälkitauteja, sillä ne voi olla rankempia kuin itse sairaus..katsoin myös tissikassin kaunis sekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli myös tämä kissa-asia pohdinnassa sen kymmenkunta vuotta miehen lapsuusaikaisen kovan kissa-allergian vuoksi. Vaan lopulta uskalletttiin kokeilla. Ja nyt niitä onkin sitten koko klaani, eikä miehellä ole ollut mitään oireita - onneksi.

      Poista
  9. Pikaisiin paranemisiin!!
    Aivan ihana tuo kranssi, ihan uskomattoman kiva. Josko pöllisin idean ja siihen keskiaikaiseen kranssiin...hmmmm.

    VastaaPoista
  10. Kaiken tajunnan vievä flunssa on ällöttävää, mistä sitä läkää oikein riittää?
    Kunhan hetken huilaat, jaksat taas painaa pitkää päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tämä "mistä tuota oikein piisaa" on ollut pohdinnassa moonta päivää. Vaan nyt alkaa varastot ehtyä. Viimein. :)

      Poista
  11. Paranemisiin! Kyllä se noilla varpaanlämmittimillä lähtee käpälämäkeen pahempikin tauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varpaat pysyy erityisen lämpiminä, kun Alvin antaa välillä akupunktiota ronkkimalla varpaita peiton reunan alta. Tuntuu erityisen miellyttävältä erityisesti yöaikaan...

      Poista
  12. Pikaista paranemista sinne!

    Lisäsin blogisi Muistikirja-blogini seurattavien joukkoon. Toivottavasti tämä sopii sinulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt alkaa jo hellittää. Ja tottakai sopii. Olen mielelläni seurattaviesi joukossa. :) Blogisi onkin minulle jo tuttu, täytyykin taas tulla kurkkimaan.

      Poista
  13. niin juuri ! onni on että löytää onnen milloin mistäkin. mie oon niin väsynyt kuuntelemaan ympäriltä valitusta millon mistäkin ja oon ite onnellinen juuri elämän pienista asioista!
    parane pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Positiivisuus on taitolaji, ja itse olen pyrkinyt pitämään sen puolen elämässä vahvempana. Mulla se kyllä on viime kuukausina teettänyt äärimmäisen paljon työtä, koska urputtamiseen on myös hirveen helppo hukkua ja kadota, koska valittaminen on vaan niiiiin helppoa. Siispä nyt on itsellä tsemppi päällä ja itsensä ravistelu meneillään sillä fiiliksellä, että haloo, kato peiliin, ota itteäs niskasta kiinni ja lakkaa narisemasta. :)

      Poista
  14. Ihana sairastamisen tunnelma! Kroppaa kannattaa kyllä kuunnella. Yleensä sen äänen kuulee vasta sitten, kun se huutaa kurkku suorana, että "rauhoitu nyt hyvä ihminen!" Mutta pääasia, että kuulee :) Kissat on varmasti parasta sairastamisseuraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuulin nyt. Se ääni tuli tuolta nenän kautta nestemäisessä muodossa. :D Mutta kuuntelin. Ja makasin kaksi päivää.

      Poista
  15. Voi miten ihana koti ja blogi!:) Löysin blogisi sattumalta kun googletin "pitsivalaisin". Sellainen on nimittäin hakusessa. Miehellenikin tässä jo ehdin näyttää kuvia blogistasi, aivan ihania vanhoja ja vanhahtavia huonekaluja teillä!

    VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)