maanantai 2. syyskuuta 2013

Tikkakoski


Sisko onnistui hankkimaan mulle tällaisen. Joku lahjoitti facebookissa ilmaiseksi, ja sisko ehti ensimmäisenä hihkumaan halukkuudestaan. Mööpeli kulkeutui meille siskon luota Etelä-Suomesta siellä vierailleen pikkuveljen kyydissä, eli tässä on nyt sitten ollut koko sisarussarja takana.


 

Jos mä olisin ostanut tämän, olisin ehkä joutunut enemmän kypsyttelemään maalaamista, vaikka olisin niin todennäköisesti kuitenkin tehnyt. Vaan nyt, kun tämä oli ilmainen, ei tullut yhtään tunnontuskia. Voi juku, kiitos kiitos jokaiselle tähän projektiin osallistuneelle - anonyymille lahjoittajalle, siskolle ja miehelleen tämän bongaamisesta ja ensimmäisestä kotiuttamisesta, velipojalle ja vaimokkeelleen tämän roudaamisesta meille ja miehelle tämän maalaamisesta. Jaa että mikä oli mun roolini? Ihastella lopputulosta, tietenkin. :)









 
Pöydän päälle pääsi miehen kesäinen sisustusostos, puiset kenkälestit. Tuollaiset kippurakärkiset tonttukengän lestit.



Kangasalan kirppikseltä löysin viikko sitten tällaisen ihanuuden. Oon ostellut saman tekijän lautatauluja aiemminkin, ja nyt iskin silmäni tähän. Ihastuttava, ja ohjekin toimii. 




Nelijalkaiset perilliset lähtivät eilen Pohjanmaalle vanhempieni hoitoon meidän loppuviikon Viron lastenkotireissun vuoksi. Meillä on siis kummallisen hiljainen koti tämän viikon ajan, vaan jotakin uutta on sitten katteja varten odottamassa, kun saapuvat viikon päästä kotiin: oman wc-sisäänkäynnin kyltti. Meillähän on kylpyhuoneen ovessa kissanluukku saunassa olevien kissan vessojen takia, ja nyt on sitten minioven päällä ohjeistus siitä, että kyseessä on yksityisalue, ja kulku sallittu vain tämän talon nelijalkaisille . :D

28 kommenttia:

  1. Eilen julkaisin postauksen missä näkyy minun ompelukonepöytä-löytö, jonka suhteen tekisi mieli käyttää valkoista maalia. Tällä hetkellä mietin, että ehkä se pilaisi "hengen", mutta tuosta sinun löydöstäsi se ei ainakaan pilannut. Kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pöytä on tuollainen ihana tumma. Kaunis pinta, kun on tummempaa puuta, ja jalat vielä tummemmat. Tuon maalausta joutuisin minäkin puntaroimaan. :

      Poista
  2. Aivan upea! Meillä tönättää samanlainen yläkerran tasanteella ja olen melkein jo luopunut siitä. Mutta onpa hyvä etten olekaan antanut sitä pois vaan se kyllä saa valkoisen maalin päälleen myös,sen verran kaunis sinun pöydästäsi tuli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalia pintaan vaan. Tulee taas uutta henkeä ja se, mihin silmä on tottunut, näyttää taas maalin kera ihan uudella tavalla kiinnnostavalta. :)

      Poista
  3. Ihana löytö ja sopii teille niin hyvin :) minulla vastaava musta/ruskea. Oikein mukavaa syyskuista viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  4. Voih, kirjoitinkin jo Willa Oliviaan, että olen kauan etsinyt tuollaista istutuspöydän jaloiksi, mutta ehkä sitten joskus oikeana hetkenä se tulee eteen, niinkuin sinulla! =D Niin kaunis..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan osuu kohdalle monta sopivaa sattumaa ja vähän onnenkantamoistakin. :)

      Poista
  5. Tosi kaunis tuosta tuli. Mulla olis itellä vielä samanmoinen ruskee, oottaa vaan tuunausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Saas nähdä, millaiseksi omasi tuunaat. :)

      Poista
  6. Just sama Tikkakoski löytyy meiltä!Mummon peruja.Serkkulikka miehensä kans toi sen mulle mökiltä tässä pari vuotta sitten.Joskus vinkkasin että tätä ei sitten koskaan hävitetä.En oo muuten maalannu enkä maalaa!Vaikka kiva maalattunakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia tunnearvoesineitä ei ehkä kannatakaan maalata. Tällä ei onneksi ollut mitään tunnearvoa minulle, niin ei tuottanut tunnontuskia.

      Poista
  7. Ompelukonepöytä on valkoisena tosi kaunis! Mulla olis jemmassa mummon vanha samanmoinen, musta-ruskea väritykseltään vain. Sitä en ehkä henno maalata..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös niistä musta-ruskeista, kun ovat ihanan tummia. Tän alkuperäinen väri taas ei muhun niin iskenyt, nuo ruskeat jalat ja keskivaalea pöydän pinta - öh, tykkään enemmän valkoisena. :)

      Poista
  8. Kyllä tuli taas kaunis lopputulos. Itse ostin viime kesänä singerinpöydän jossa oli jo valmiina lasikansi. Nyt sen sitten maalasin valkoiseksi ja avot...kaunihimpi tuli:)

    Hyvää reissua teille, teette hyvää työtä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tää ompelupöytien valkoiseksi maalaaminen ei tosiaan ihan uniikkia ole, niin kuin tämänkin postauksen kommenteista voipi lukea, mutta hei, joku keksi joskus loistavan idean ja toteutti - ja me muut menemme innolla pöytinemme perässä.

      Poista
  9. Vau mikä löytö, mulla on myös yhden ompelukoneella jalat odottelemassa tuunausta autotallissa. En osaa vaan päättää pidänkö jalat mustana vai maalaanko nekin valkoiseksi. Olisko taso valkoinen vai esim harmaata lankkua. Vaikeita valintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me mietittiin myös lankkupintaa, olis myös aika ihana. Samoin kypsytellään yhä, josko vedettäis tähän pintaan samanlainen laminaatti kuin meillä on keittiön pöydässä. Vaan olkoon nyt ainakin vielä näin.

      Poista
  10. Ompas todella kaunis valkoisessaan tuo singeri! :) Tykkään niin kovasti!

    VastaaPoista
  11. Oi miten mahtavaa, että joku ilman antoi :) mahtava löyty ja valkoisena tosi hieno! Ja ihanat lestit, itse omistan kaksi pientä juuri samanlaista lestiä, kunhan vain löytäisin sen varman talteen laitto paikan vanhemmiltani...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain. Ja minä otin onnellisena tämän ilmaisen ihanuuden vastaan. :)

      Poista
  12. Ompelukonepöytä upea valkoisena! Tuo pannukakkutaulu ihana.
    E-R

    VastaaPoista
  13. Tuo kissanluukku on hauska idea! Harmi, ettei vuokra-asuntoon voi laittaa, muuten olisin varastanut idean heti! Ja tuo kyltti luuukun päällä on huippu! :D Kaunis on valkoisen Tikkakosken pöytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissanluukun takia pysyy neljänkin kissan taloudessa kaikki hajut poissa muusta asunnosta, mikä on mulle hajumaanikolle ehdoton juttu. Nopeasti oppivat sitä aikoinaan käyttämään, joskin hippasen yksinkertaisen Taavin vuoksi ei toimi läpällisenä varsiona. Yksinkertainen kissa odtteli tuntikausia luukun toisella puolella eikä osannut työntää auki, vaikka wc-laatikossa läpällistä luukkua sujuvasti käyttääkin. Siispä oviluukun läpästä luovuttiin ja elämä jatkui. :)

      Poista
  14. Nuo Singerit on kyllä niin ihania, itsekkin olen toistakymmentä vuotta sitten saanut yhden huonossa kunnossa olevan, joka sai myös maalia pintaan ja näin ollen puhkesi kukkaan. Minulla on siinä lasikansi, mutta tuo valkoinen kansi nyt alkoi viehättään tuossa sinun pöydässäsi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kypsyteltiin kansivaihtoehtoina tämän oman kantensa lisäksi lankkukantta ja laminaattikantta. Tämä alkuperäinen pidetään nyt ainakin toistaiseksi.

      Poista
  15. Olipa kiva tapahtumaketju, sait ihanuuden:)
    Tuo Private kyltti on makee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyyhän sitä olla ohjeistus kulkijoille, että tästä Private -sisäänkäynnistä ei ole lupa kulkea kuin tämän talon kissoilla. :)

      Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)