keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pupu Pumppanen ja hittavaisjulkkiksia


Sellaisesta kirjasta tykkäsin lapsena, Pupu Pumppasen seikkailuista. Se tuli tässä eräänä päivänä mieleen, ja miltei heti rynnin huuto.nettiin tutkimaan, olisko siellä myynnissä Pupu Pumppasen kirjoja. Olihan siellä. Hengitin kuitenkin taas ja jätin vielä ostamatta. Muistaako teistä kukaan Pupu Pumppasta?Pupu Pumppanen oli kyllä poikapupu. Tämä jokin aika sitten valmistunut on tyttö. Tämä syntyi vanhasta pellavaisesta pöytäliinasta, mekko puuvillaisesta pitsireunaisesta liinasta. Kodinkin jo löysi. :) Ystävän pyynnöstä askartelin pari taulua vanhoista aterimista ja työkaluista. Näihin Ikean vitriinikehykseen on kätevä väsätä aterintauluja, ovat suojassa pölyltä ja silti mahtuu paksumpiakin esineitä lasin alle.

Erään ystävän tupareille väsäsin ovistopparin, jota ystävä oli kaipaillut uuteen kotiinsa. Onnellisesti tungin painoksi monta kiloa kangaspussitettua hiekkaa, ja lähdin ennen tupareita kiertelemään ostoskeskukseen pariksi tunniksi  - juu, tämä möhkäle muovikassissa mukana. Jossain kohtaa alkoi sormet venyä ja olkavarsi pidentyä - ei tuo nyt tietysti kymmentä kiloa painanut, mutta kun sitä useamman tunnin roudaa kapeakahvaisen muovikassin varassa, niin tulee mieleen, että oliko tää ostosreissu nyt just fiksu tähän kohtaan. :)


Nostokahvana tässä on väännelty haarukka. Kestää kevyen nostamisen ja kahvan avulla stopparin siirtämisen, mutta ei tokikaan kantamista paikasta toiseen, ja enemmänkin on koristeena.


Kertu on auttanut taas aktiivisesti ja on ollut suurena apuna erityisesti kaikenlaisessa paketoinnissa, kuten kuvasta näkyy...


Ja vielä loppukevennys: hittavaiset ovat nyt julkkiksia. :D  Tuonne miniblogin puolelle tuli kyselyä Aamulehdestä tulla tekemään roomboxeista juttua. Jokusen päivän pohdin, että haluanko nyt ihan oikeasti identifioitua nimen ja kasvojen kera höyrähtäneeksi kolmikymppiseksi minijuttuja askartelevaksi hittavaismummoksi... Maanantain lehdessä me sitten irvisteltiin koko sivun juttuna. Minä ja hittavaiset. :)

Se olis kuulkaas työviikko puolessavälin. Vinkeitä ja inspiroivia ajatuksia sinun arkeesi!

24 kommenttia:

 1. onnittelut lehtijutusta. mahtavan pupusenkin olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut lehtijutusta, hienoa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus:-) ja ne on niin upeat noi sun minihuushollit joten voit kyllä olla rinta rottingilla lehtijutussakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuossa taas työn alla vähän suurempaa miniprojektia, mutta siitä lisää myöhemmin, sitten kun alkaa olla jotain valmiimpaa. :)

   Poista
 4. Elina, arvaa kerran kuka vinkkas :) Upean näköinen juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että en olis heti arvannut, mutta nyt kun vihjasit, niin olishan tietysti pitänyt tietää. :) Kiitosta vaan. :)

   Poista
 5. Onpa kerrassaan söpönen pupu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, löysi ilmeisesti myös rakastavan kodin itselleen.

   Poista
 6. Woihan ihanat Hittavaiset, tuo lehti täytyy bongata jostain itselleen.
  Pupun jo pongasin uudesta kodistaan blogikierroksellani.

  VastaaPoista
 7. Suloinen pupu! Lapsena tuli luettua ja hämärä mielikuva olisi,että pupu Pumppasella olisi ollut haalarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin oli, siniset haalarit. Ja Pumppanen taisi olla kokovalkoinen. Tää on siis vain henkinen kopio. :)

   Poista
 8. Pupu Pumppanen on tuntematon suuruus, mutta pellavapupunen on ihana!
  Auts, harmi, meille tulee vain viikonloppuisin AL. Olisikohan Anopilla vielä tallessa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupu Pumppanen ei tainnut olla kovin tunnettu suuruus, koska kyseltyäni sankarista sieltä sun täältä, ei kukaan muistanut kyseisiä kirjoja. Vaan oman mieleen jäi - jotain kiintoisaa siinä oli.

   Poista
 9. Hittavaisista oli juttua, myös viime lauantain Kalevan Koti-liitteessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulikin aika yllätyksenä, että sama juttu oli ollut siellä sun täällä Alma Aluemedian lehdissä. En itse asiassa edes tiedä, missä kaikkialla, mutta näin hiljalleen selviää, kun joku ilmoittaa jutun löytäneensä. :)

   Poista
 10. No ajattelinkin, että oli tutun näköinen juttu... Mutta en kyllä tuon päiväistä Aamulehteä ole lukenut..... Piti äsken oikein tarkistaa, niin samainen juttu oli tosiaan meidän kotoisessa Forssan Lehdessä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos infosta, juttu onkin nyt ollut ilmeisesti siellä sun täällä. Hittavaiset on niiiiin julkkiksia. :D

   Poista
 11. Oi mitä ihanuuksia olet jälleen tehnyt

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)