perjantai 24. tammikuuta 2014

Kyösti ja Milja


Eilen yömyöhään valmistui kaksi vanhasta pellavapöytäliinasta ommeltua pupua, joille tein tänään vaatteet vanhoista pitsityynynliinoista. Ja saanen esitellä, tässä he nyt ovat - Milja ja Kyösti. Pupuille tuli mittaa 45 cm.


Hän on Kyösti. Hieno herrasmies, joka irrottelee pelaamalla rahapelejä - joskin nyt vain muutamalla eurolla läheisellä huoltoasemalla aina perjantai-iltaisin. Ei juo, ei polta, ei haise eikä lyö. Puhuu ja pussaa. Omaa tosin paljon vahvoja mielipiteitä ja on mielellään aina oikeassa. Koska käyttäytyy kuitenkin fiksusti, saa hänen kanssaan tarvittaessa hyvät ja intensiiviset keskustelut vireille.


Milja on tunnontarkka, siisti ja huolehtivainen pupunainen. Hän harrastaa ringetteä ja kahvakuulailua, mutta mieluiten viettää aikaansa kotona puuhastellen, siivoillen, järjestellen ja ruokaa laittaen. Milja on ehkä hieman niuhokin siivoamisen ja puhtauden suhteen, toisaalta se tuottaa hänelle hurjasti mielihyvää ja hän rakastaa sitä, kun koti tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta. Siisti ja kaunis koti on Miljalle tärkeä asia ja sitä hän odottaa myös miesehdokkailta. Rauhallisesta Miljasta kuoriutuu sotkuisen miehen kanssa tarvittaessa hurjapäinen pirttihirmu.


Kameran edessä on hyvä patsastella. Erityisesti Kyösti on varsin polleaa poikaa ja rinta rottingilla - vai johtusko se tosta naisen läheisyydestä... ? (Molemmat menivät tänne.)


Se olis taas perjantai. Musta kyllä tuntuu, että nykyään on aina perjantai, mutta en toki tätä fiilistä valita. :) Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle, joka täällä piipahdit!

23 kommenttia:

 1. Ihanat puput!! ❤ Munkin mielestä on aina perjantai, eipä siinä mitään valittamista.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainainen perjantai on kyllä yllättävän hieno juttu. Kelpaa mulle. :)

   Poista
 2. Hihhii! Meillä on luppakorvakani nimeltä Kyösti! Sekin on varsinainen herrasmies: Syö kaikki sähköjohdot mennen tullen, välillä maistelee jopa jalkalistojakin, joskus myös hieman haiskahtaa...Rakastaa sipsejä ja suklaata, ilmaisee mielipiteensä hyvin voimakkaasti. "En tahdo, tahdon! Jos en saa tahotani läpi niin sitten..." :D Rakas, suloinen ja äärimmäisen raivostuttava otus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kuinkas sattuikaan. Teillä onkin siellä oikein kunnon Kyösti. :D

   Poista
 3. osoitteesta, jonne ihanat pupuset matkasivat, puuttui g ja eipä meinannut aueta.
  Sieltähän löytyi muutakin mukavaa...Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävin heti korjaamassa. Nyt toimii. :)

   Poista
 4. Suloiset,söpöt,herttaiset,pulleet,kauniit,ihanat.Mitä muuta visin sanoaMiljasta ja Kyöstistä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat ja niin iloisen näköiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljaa meinas kyllä vähän tuupata ärsyttämään, kun joutui kuvattavaksi kohtalaisen sotkuisessa ompeluhuoneessa, mutta kuvassa suostui kumminki hymyilemään.

   Poista
 6. Ihana pupu pari. Olet kyllä taitava ompelija.

  VastaaPoista
 7. Ihanaisia pupuja. Todella hienoa työtä :)

  VastaaPoista
 8. Suloisia pupuja olet tehnyt-tykkään Sinun blogista :) Minulla ei blogia. Talviset terveiset Lapin rajamailta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kauniista kommentistasi. :) Ilostutti.

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)