keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tyynypäivä


 Viime päivinä olen ommellut jos jonkinmoista. Mulla on käynnissä kangasvaraston pienennysprokkis, ja yksi osa-alue nimeltä "tyynyt" on nyt meneillään.


Tästä tyynystä tuli pitkä ja laiha. Mallimittainen suorastaan.



Varastoja tutkiessa löytyi kankaista myös äipän nimikirjaimilla oleva lakana, josta surautin äipälle tyynyn. Tästä äippä halusi aika pienen, ja tyynylle tuli kokoa vain 30 x 30 cm.



Muutamia tekstityynyjä mahtui mukaan myös. Niistä tuli myös aika pieniä.




Ja kuvatyynyjä. Vielä vähän pienempiä olivat nämä.




Vaan koska suurin osa tyynyistä oli oikeasti ihan minikokoisia, ei kangasvarasto pienentynyt juuri lainkaan. Hyvä yritys. Täytyy keksiä huomenna jotain tehokkaampaa.

20 kommenttia:

  1. En kestä miten ihana tuo eka tyyny on, siis aivan huippukaunis!<3 Ja nuo muutkin on aivan ihania! Tuossa ekassa vain ottaa heti niin silmään nuo ihanat pitsivirkkaukset! Sopii kuin nenä päähän tuon tuolin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonneli. Nuo virkkaukset on itse asiassa kirppikseltä löydettyjä virkattuina lasinalusina myytyjä. Mä keksin niille sitten muuta käyttöä.

      Poista
  2. kaiketi hittavaismaahan nuo minit menossa??mukavia omepluksia jälleen kerran olet tehnyt vaikka laihtumista ei kaiketi lankavarastossa tapahtunutkaan..don worry you not alone. miun lanka laihari alko myös aika huonosti kun tarjouslaari suorastaan huuti miun nimeä kaupassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hittavaisten sisustuspuotihan nämä otti valikoimiinsa, vaikkei siellä edelleenkään näy myyjää paikalla. :)

      Mulla on suuret suunnitelmat tuon kangasvaraston pienentämiselle, ja aion onnistua. Tää minityynyprokkis ei vaan ehkä ollut se tehokkain. Saas nähdä kuinka sun käy lankaprojektin kanssa. :)

      Poista
  3. Onpa kauniita, tuo ensimmäinen minuakin miellyttää tosi paljon, vaikka kaikki kyllä kivoja. varastoja täälläkin koitetaan käydä läpi, sekä kangas että lanka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiset yrittää hävittää turhaa tavaraa, toiset kangasta, toiset lankaa, jotkut liikakiloja... Se on tää tammikuu, kun kaikki hävittää jotakin. :)

      Poista
  4. Toi pitkä laiheliini on lempari mutta myös muut ovat kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään itte noista pienistä eniten. Vaan olen puolueellinen, ja tarkastelen vain tekijän näkökulmasta - ne oli nopeimpia. ;)

      Poista
  5. Ihana idea!
    Olen itsekin tehnyt pari tilkkutäkkii ihan sen takia että se pursuava varasto hävisi. Toi että käyttää niitä virkattuja liinoja on kiva. Niitä löytyy, vaikka ne on kyllä aikas värikkäitä, kun sillä mun anopilla (RIP) oli sellainen...
    no sanoisinko että pikkasen "paleltunut värisilmä" ;)

    Terkkuja Monica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paleltunut värisilmä on kyllä aivan loistava ilmaisu. :D

      Mulla on kans jemmassa paljon paleltuneiden värisilmien virkkaamia liinoja. Onneksi niitä pystyy aika näppärästi koneessa myös värjäämään. Monia olen värjännyt mustiksi.

      Poista
  6. Kauniita tyynyjä! Ekan kuvan tyyny on varsinkin tosi ihana :) Myös pikkuruiset ovat söpösiä..

    VastaaPoista
  7. Suloisia ja kauniita nämä! Sinulla on silmää ja taitoa tehdä käsin, wau <3 Mukavaa torstaita :)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja kiva, kun kävit jättämässä käynnistäsi merkin. Sitä kautta löysin sunkin blogiisi, jonka onkin aivan mieletön aarreaitta!

      Poista
  9. Kivoja ideoita tyynynpäällisten koristeluun. Itselläkin on varastojen pienennyssuunnitelmia käynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tätä tammikuun huumaa. Jokainen yrittää päästä eroon jostakin. :)

      Poista
  10. Aivan ihania tyynyjä! I love it! Juuri eilen pyörittelin yhtä kangaspalasta kädessäni miettien tekisinkö siitä tyynyn ja nythän se on päivän selvää, että tyynyhän siitä tulee ja sinun hyvien ideoidesi ansiosta persoonallisempi ja kauniinpi. Nyt pitää mennä kollaamaan pitsiliina- ja nappivarastoja :) Kiitos inspiroivista postauksista jota jaat täällä ihanassa blogissasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa ihana kommentti, oikein aamun piristys. Kiitos tästä Marjut! <3

      Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)