torstai 10. toukokuuta 2012

Vessajuttuja

Töissä joudun noille vaahtosammuttimen kokoisille asiakkaille muistuttelemaan melko useinkin siitä, että vessajutut kuuluvat vessaan eikä ruokapöytään. Ja nyt mää aion jakaa näitä meidän kodin vessajuttuja ihan julkisesti täällä. :)


Blogistani löytyy aiempikin vessapostaus, jossa esittelin meidän toiletit, joista toinen oli silloin valkoinen ja toinen miehekkäämmän tumma. Ajatus oli, etten tunkisi valkoista höttöä joka paikkaan, vaan olisi jotain miehenkin mieleen. Yhdessähän tuo tummakin vessa tuolloin työstettiin, vaan jo aikoja sitten tämä miehekkäämpi osapuoli totesi, että tumma huussi on ihan ruma ja epäonnistunut. Ja että siitäkin tehdään nyt valkoinen. Ja sitähän tehtiin. Eilen saatiin viimeiset tuunaukset valmiiksi, joten pääsen kertomaan nämä meidän vessajutut kuvien kera. Eli ensimmäisenä tuo entinen tumma toiletti:
 Olohuoneeseen tilattiin tarratar-nettikaupasta Linnut langalla -seinätarra, josta riitti jämät vessan seinän ikkunankarmiin.


Ja yläkerran vessa näyttää nyt tältä:
Tämän vessan ihana uusi juttu on tuo puukuvioinen tapetin pätkä, jota löytyi tuohon pöntön taakse juuri sopiva slaidi. Tuon tyyppistä tapettia ollaan tuohon pidempäänkin haikailtu, vaan ei olla löydetty sopivaa, ja nyt tämä ilmaiseksi saatu tapettirullan jämäpätkä istui siihen kuin nakutettu. Koska vessa on hillittömän pieni ja varustettu kulmaoviaukolla, oli vaikea saada tätä seinää kunnolla kuvaan - joudutte siis tyytymään pieniin palasiin.
Ja taas on syytä istua ilolla. :)


Posti on tuonut kaikenmoista: alkuviikosta saapui tämä kaunis Beach Housen yöpaita, jonka voitin Pieni Lintu - blogin valokuvauskilpailusta. Kiitos vaan teille ihan jokaiselle, jotka kävitte muorin kuvaa äänestämässä. <3


Tämä ihana arvontapalkinto tupsahti postilaatikkoon samana päivänä. Tämän ihanan kokonaisuuden voitin Liinun Aprikoosia villaa  -blogin arvonnassa. Kiitos ihan hurjasti, aivan ihana paketti!

 Lisäksi blogiani on muistettu monella mukavalla tunnustuksella. The versatile blogger award -tunnustuksen sain Aino-Kaisalta Kaunis elämä -blogista, Viiviltä  Villi viritys -blogista ja Tuijalta Sitä & tätä -blogista.


 Kaunis blogi -tunnustuksen sain Annalta Pieniä hippuja -blogista, Marilta Wanhaan malliin -blogista sekä Matonkuteelta Mun Sun Meitin -blogista. Kiitos paljon jokaiselle blogiani muistaneelle, tämä tunnustusten vyöry oli suorastaan hämmentävää. :) Sen sijaan, että jakaisin näitä tällä kertaa eteenpäin, haastan teitä käymään tutkimassa tunnustuksen minulle antaneet blogit. Sieltä voipi löytyä vanhoja ja uudempia tuttavuuksia mielenkiintoisine ja kauniine blogeineen!


Toisen tunnustuksen vaatimat seitsemän faktaa itsestäni liittyvät tällä kertaa unelma-ammatteihin:

1. Olen "tarhan täti". Vastoin monia mediassa esillä olleita näkökantoja päiväkotielämästä olen oikeasti unelma-ammatissani ja ehdottomasti sitä mieltä, että päiväkotielämä on ihanaa. Toki toisinaan raskastakin, mutta asenne ratkaisee paljon sen suhteen, millaiseksi työnsä kokee ja millaiseksi päiväkotiarjen lasten kanssa rakentaa. Vaan ellen olisi töissä päiväkodissa, mitä tekisin?
2. Minulla voisi olla pieni sisustuskauppa...
 3. ...tai pyörittäisin omaa pientä (toki hirmuisen tuottoisaa) ompelubisnestä...
4. ...perustaisin löytökissatalon...
5. ...tai lammasfarmin maalle kauaksi kaikesta sivistyksestä...
6. ...ryhtyisin kukkakauppiaaksi...
7. ...tai opiskelisin puusepäksi.

Saas nähdä, mihin elämä kuljettaa. :)

Mukavaa viikkoa sinulle, josko viikonloppuna taas aurinko paistaisi!

Niin, ja Aikku kyseli kynsipostauksen kommenteissa verkkokauppoja, joista konadin kynsitarvikkeita löytää. Itse olen tilannut täältä http://www.nded.fi/. Myös muita, kotimaisiakin verkkokauppoja löytyy, mutta kyseisestä verkkokaupasta taitaa saada kynsitaiteilutarvikkeet edullisimmin. 

11 kommenttia:

 1. Tuo puutapetti on huippuhieno. Mukavanoloiset vessat teillä =D

  VastaaPoista
 2. Vitsi miten kauniit vessat teillä <3 Upeaa! Ja toisen WC:n tapetti(?) näyttää jotenkin samantyyliseltä kuin meidän sängynpäädyssä ;) Eli HIENOLTA :D

  VastaaPoista
 3. Upean näköisiä noi teidän wc:eet. Täynnä taas niin paljon ihania pieniä yksityiskohtia =)
  Puu tapetti on aivan ihanaa!

  Kiitos kynsitarvike vinkistä! =)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kelpaa istuskella, molemmissa! :D

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Aivan upeat vessat kertakaikkiaan! Ihania kuvia!

  Kiva oli lukea juttuja sinusta :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava vessa! Kyllä tuolla kuluttaisi tovin jos toisenkin :D

  VastaaPoista
 7. Hassua löytää tänne, omissa haaveissani on samoja asioita, sisustuskauppiiana olen kokeillutkin, mutta kukat ne kyllä on ihania myös. Jäin tänne seuraamaan puuhasteluitasi lukijana ja ihailen vessan mielikuvituksellista sisustusta:)

  VastaaPoista
 8. hei, mikä väri tossa teidän sisustustarrassa on?

  VastaaPoista
 9. Kauniit vessat, ihania pikku yksityiskohtia. Tapetista tykkään erityisesti :)

  Siulle on blogissani haaste,
  käyppä hakemassa! :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten sievä veski - kivoja yksityiskohtia!

  Kiva kuulla, että yöpaita tuli perille! :)

  VastaaPoista
 11. Sisustustarran värinä on harmaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)