maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kasvissyöjäkissat ja muita Pohjanmaan lomatunnelmia


 Vietimme viikon verran lomaa kotiseudulla Pohjanmaalla, ja tänään oli aika palata takaisin kotiin Pirkanmaalle. Vaan vielä vähän Pohjanmaan lomatunnelmia...


Majaa pidimme jälleen vaarin nurkissa, ja siellä oli kissoilla paljon tutkittavaa - Taaville istui nenä kiinni ikkunassa koko viikon ja tarkkaili maaseudun ihmeitä, Kertu ja Grisli sen sijaan ottivat talosta irti kaiken mahdollisen... Kertu löysi erityisesti yöaikaan kaikenlaista mielenkiintoista, kuten kanteleen, jota soitella öisin, vanhan viulun, jota voi yrittää pudottaa seinältä, verhot, joissa voi riippua, viherkasvit, joita voi maistella ja vaikka kaataakin, paljon pientä irtaimistoa, jota paiskoa pitkin lattioita ja tietysti pitkän kiihdytyssuoran vierasmakuuhuoneesta olohuoneen kautta eteisen käytävään... Huoh. Vaan vaari tykkäsi - olipahan taas enemmän seurattavaa ja elämää talossa, kun Kertu piti omia pirskeitään aamusta iltaan - ja illasta aamuun.


Mutta kasvissyöjiäkin näistä tuli:


 Kesälomasta on vasta viikko takana, kolme pitkää edessä. :)  Kunhan päästään taas tähän kotielämään takaisin, tulen ajan kanssa kierrokselle teidän blogeihinne ja kesätunnelmiinne.

Siispä ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!


Ja tähän loppuun kesän kehnoin taideyritys. Idea kuunmaalauskuvista oli parempi kuin toteutus, vaan pakkohan tätä oli yrittää. Mieshän oli tietysti vallan riemuissaan, kun yhtenä iltana sain päähäni, että kuukuvia on pakko ottaa, ja niinpä sitten pellolla hyttysten syötävänä keskellä yötä filmattiin. Mä oon nähnyt tämäntyyppisiä kuvia jossakin, vaan meidän otoksista (muokkaamisen jälkeenkin, tai siitä johtuen, kumminpäin vaan) tuli niihin verrattuna kyllä uskomattoman surkeita. Idea jäi kuitenkin houkuttamaan, joten taitaapi tuo mies päästä malliksi toistekin. :)

5 kommenttia:

 1. Kissoilla taitaa olla oikea lomameininki päällä =)

  VastaaPoista
 2. Vekkuleita nuo kisut =D
  Minä suuntaan ensi viikolla Pohjanmaalle rentoutumaan Kauhavalle ja Lappajärvelle lillumaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kissat lomailemassa :-) Itselläkin oli lomalla kissat mukana meidän toisessa kodissa ekaa kertaa ja reissu meni hyvin :-) Tervetuloa lueskelemaan kuulumisia :-) Mukavaa alkanutta viikkoa ja loman jatkoa sinulle! :-)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia kesästä ja ruohonsyönnistä :) Ja kuukuvailut - mikä hauska idea!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva kissoista! Meilläkin kolme kissaa ja neljäs tulee syyskuussa:)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)