sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sähköjänis ja erinäisiä hankintoja



 Sisustussilmäni harjaantui siskoni seurassa jo ollessani pieni. Kotona me sisustettiin tarroilla, ja liimattiin kaikki käsiin saamamme tarrat aina lauantaipussien tarroista kaikenlaisiin mainostarroihin kirjoituspöydän oviin ja laatikoihin. Näkyvälle paikalle, tietysti. Joku saattoi olla sitä mieltä, ettei ne nyt olleet niin tosi hienoja, mutta meistä oli. Tarrakeräily näkyi siinä koko maailmalle.


 Kappas vaan, olen herännyt tuohon tarroilla sisustamiseen näin aikuisiällä uudelleen. Sen lisäksi, että olen liimaillut tarratekstejä sinne tänne, löysin Kuopion Amanda B:stä valkoisia tarroja, joita liimailin yhtenä iltana sinne sun tänne. Peileissä pienet, valkoiset, läpinäkyvät perhostarrat ovat kyllä aikas hienoja.


Ja pari tarraa vessan peiliinkin...


Vessaan ostin koruille kolmikerroksisen lasipurkin, joka sai myös tarroja pintaansa. Tähän purkkiin pääsivät vessan värimaailman mukaan hopeiset ja harmaat, valkoiset sekä mustat korut. Jaa, olikohan mun värisokeassa maailmassa muutenkaan juuri muun värisiä koruja...?



Amanda B:stä ostin myös tuon pitkään jo siellä ja täällä aiemminkin pyörittelemäni puukalenterin. Ai miten niin tätä ei muka muistaisi käännellä joka päivä...?



Iittalan kivituikkuja on pesiintynyt kaappiin aika liuta, ja nämä kirkkaat valjastettiin neilikoiden maljakoiksi.



Kangasalan kirpparilla alkuviikosta kierrellessä löytyi pitkästä aikaa suht edullinen Riihimäen Ihanne -tölkki. Näitä yritän aina tiirailla, vaan harvemmin on missään saatavilla, ja silloinkin kun on, ovat törkeän hintaisia. Tästä maksoin 17 e, joten ei tämäkään ilmainen ollut. Tämä on nyt mun toinen samankokoinen kaksilitrainen, lisäksi löytyy matalampi ja leveämpi 2,5 litrainen.


Ideaparkin Villa Rosmarinissa törmäsin itselle entuudestaan vieraan valokuvaajan, Joel Jyringin kortteihin. Tämä ihanuus lähti mukaan. Jyringin kortit ovat muutenkin aivan ihania, ihastuin! Käyhän kurkistamassa http://files.kotisivukone.com/joeljyrinki.kotisivukone.com/tiedostot/joel_jyrinki_kortit.pdf


Valmistujaislahjaksi ystäviltä saamallani lahjakortilla kävin myös ostamassa Villa Rosmarinista lampunjalan. Tässä varjostimena Clas Ohlsonin varjostin, vaan haluaisin tähän valkoisen palmikkoneulevarjostimen. Koska mun neulominen on ihan onnetonta, tarvitsisin jonkun, joka tekisi mulle sellaisen tämän vanhan varjostimen päälle. Kuka ilmoittautuu halukkaaksi? :) Sinä? Mä voisin sitten vaikka ommella sinulle jotakin.



Nämä lähtivät Ikeasta mukaan jo aikaisemmin, mutta koska olen niistä edelleen niin onnellinen, täytyy nekin esitellä - eli meidän uudet yölamput. Niin mustat ja niin hienot.


Hemtexissä oli alennuksessa Paris -tekstattuja varjostinhuppuja, joita nappasin muutaman meille. Toinen pääsi pöytälampun päälle, toisen kötöstin ompeluvalona käyttämäni metallisen jalkalampun päälle. Ja taas tuli ompeluun lisää tunnelmaa. :)



Kuljun Kartanosta löytyi samaan sarjaan istuintyyny. Kaavailin tätä yhä maalaamattoman keinutuolin istuintyynyksi, vaan oli siihen liian pieni. Vaan kyllähän meillä noita yksittäisiä tuoleja riittää, joten tällekin löytyi paikkansa.


Hemtexissä oli alennuksessa myös valkoisia kaitaliinoja. Sellaisia ostin kolme: yksi ruokailutilan pöydälle ja toinen keittiön saarekkeen lasin alle.



Kolmannesta ompelin verhot portaikon kapeisiin ikkunoihin. Nämä ikkunat on olleet koko ajan ilman verhoja, koska en ole keksinyt, mitä niihin laittaisin. Vaan nyt löytyi sopiva idea - näistä tuli tällaiset minikokoiset laskosverhot.




Ja vielä jotain tulevan viikon värkkäilyjä varten... Jotakin valkaistua, ja jotakin värjättyä. Jee, mä niin tykkään tästä lomasta ja ajasta.


Lopuksi siihen sähköjänikseen. Mun on oikeastaan nykyään ihan turha laittaa näiden kirjoitusten tunnisteisiin sanaa "kissat", koska tungen niitä kuitenkin joka ikiseen postaukseen, kuten myös tähän. Harmaa sudenpentumme uneksi aamulla raajat sätkien ja onnistuin pääsemään kameran kanssa viereen niin, ettei neiti herännyt. Se, millaista unta Grisli näki, jäi mysteeriksi, mutta liikkeet olivat kyllä kuin sähköjäniksellä. Kurkkaa video. :)


14 kommenttia:

  1. Mulla on noita samoja tarroja, ja niitä olen laitellut sinne sun tänne :) Ne on aika söpöjä.

    Ja voi mitä kaikkea muutakin ihanaa olet ostellut :)


    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Hienoja sisustuksia, kateeksi käy! Sitäkin, että osaat tehdä tuollaisia videoita...

    VastaaPoista
  3. Löysinpä ihanan blogin Jenskun blogin kautta! Klikkaudun lukijaksi :)

    VastaaPoista
  4. Sä oot kyllä nyt elementissäs :)

    VastaaPoista
  5. Ohhoh, oletpas saanut paljon aikaan ja ostanut kaikkea mukavaa kotiin.
    Hienoa!
    Antoisaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Ostit sitten pari sisustusjuttua :))

    Toi kissahan on nukkuessaan ihan samalainen ku meidän talon isäntä. :D

    VastaaPoista
  7. Upeita sisustusjuttuja olet löytänyt! Villa Rosmarinissa oli kuulemma hyvät alet viime viikolla :)

    VastaaPoista
  8. Voi oot löytäny kaikkee kivaa! Ihana tuo laskosverho :)

    VastaaPoista
  9. argh, tuo joel jyrinki taitaa olla samasta vaalenanpunaisesta kyläkoulusta kun minä. uskomatonta!=D Kiitos postauksesta pakko käydä kannustaan oman kylän poikaa ja lähtee sisustuskauppaan osteleen joelin kortteja=D

    VastaaPoista
  10. Olipas mukava ja monipuolinen postaus. Mitätähän sitä ensin kommentoisi. Nuo sisustus tarrat ovat todella kauniita, ihanat perhoset peileissä.
    Kauniit nuo neilikat kivi tuikuissa!

    VastaaPoista
  11. Meillä on tuollainen palikkakalenteri. Lapsi lupasi sitä käännellä kun ostimme sen, mutta eipä ole muistanut. Saattaa hurahtaa viikko tai kuukausi kerralla kun päivitetään ajan tasalle :D

    Kivoja ostoksia nuo muutkin!

    VastaaPoista
  12. :) Hihii, meillähän oli varsin söpöjä tarroja isot kokoelmat, glitteriä ja kultareunusta jos jonkinlaista. Sanoin just eilen T:lle, että jos meidän lapsi toivoo tulevaisuuden kauppareissuilla tarroja tai pieniä söpöjä hajustepapereita, olen valmis ostamaan niitä lähes milloin tahansa..

    Sä taisit muuten tarra-ajoista pari vuotta myöhemmin näyttää suuntaa tuleville sisustamis- ja maalausprojekteillesi kynsilakoillakin :P

    Kivat nuo neilikat tuikuissa. Sen idean nappaan kotiin. Samoin taidan ottaa oman kerrospurkkini myös vessaan koruille, en tullut ikinä edes ajatelleeksi.

    Terkkuja <3

    Isosikko

    VastaaPoista
  13. Oi miten ihanat nuo neilikat kivi tuikuissa, upeat! :-) Ihana kesäinen vinkki, kiitos :-)

    Kissoilta terveisiä sinne päin <3

    Blogissani on alkanut Riviera Maison arvonta, tervetuloa mukaan :-)

    VastaaPoista
  14. Oo, hirmu määrä uusia hankintoja. Ja kaikkia todella kelpaa esitellä. Minä pidin erityisesti nuista rappusten verhoita. Ihana idea!!!

    VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)