maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sanoja, sanoja...


Lomapäivien saldona kodissa on taas lisää sanoja. Meiltä löytyy kodista monenmoisia sanoja kielellä jos toisella. Liikaakin? No, me tykätään. Meillä jo aiemmin olleet valkoiset Home -kirjaimet saivat väistyä näiden tekstikirjainten tieltä. Ja löytöpaikkana niinkin sisustuksellinen puoti kuin ABC:n liikennemyymälä. 


Nämä Koti kultaisin -kirjaimet olivat visio, joka toteutettiin ensimmäisenä reilu kolme vuotta sitten tämä asunto ostettuamme. Kauniit sanat, tärkeät sanat.Family -puukuutiot saimme aikoinaan häälahjaksi. Häpeäkseni tunnustan, että olin unohtanut nämä ihan kokonaan, ja nyt kun ne tulivat tuolla kaapissa vastaan, löysivät heti paikkansa keittiöstä.Viime viikolla teimme päiväreissun Kuopioon uuden auton oston merkeissä, ja samalla pyörähdettiin AmandaB -myymälässä. Sieltä lähti mukaan tarratekstejä, joista tämä teippailtiin eteisen peilikaappien oviin. 
 Ja se toinen AmandaB:n löytö oli tämä, aika klassinenkin tarrateksti, jonka teippasimme makuuhuoneen kaappien oviin.

 

  Ja tee-se-itse -sängynpäädyssä onkin tuo useampaan kertaan blogissa näkynyt leikkaa-ja-lakkaa -teksti. Tämä syntyi siis paksusta vesiväripaperista leikkaamalla ja taustaan alta ja päältä huonekalulakalla kiinnitetyistä kirjaimista.


Linssilude kohtasi haastajansa...


Löytyykö teiltä paljon kirjaimia ja sanoja, vai joko olette niihin ihan kyllästyneet?

9 kommenttia:

 1. Edellisen kodin kylpyhuoneen ovessa oli Bathroom-tekstitarra, se oli kaunis ja jätin sen sinne paikoilleen. Joskus oli HOME-kirjaimet ikkunanvälissä, mutta myin ne pois. Nyt kun on uusi koti ja koskemattomat seinät niin harkitsen tarkkaan mitä seinille laitetaan. Kivojahan ne toisaalta ovat.

  VastaaPoista
 2. Ei sitten niin ensimmäistäkään kirjainta saati sanaa...vaikka niitä ihailen muiden kodeissa, omani taitaa olla niin vanhanaikainen, että ei ole tullut edes mieleen!

  VastaaPoista
 3. Tarroja löytyy täältäkin :) Tein osasta eilen päivityksenkin. Käväse kurkkaamassa jos kiinnostaa.

  Tarrast ja tekstit on kyllä kivoja. Tarroissa on ainakin se hyvä puoli, että se saa pois, jos kyllästyy;)

  VastaaPoista
 4. Eksyin sattumalta tänne blogiisi, täytyi tulla vain sanomaan, että todella kaunis koti teillä. :)

  Itselläni on vain yksi tekstitarra, jossa lukee: "Home, where people who love you live." Enemmänkin varmasti olisi, mutta on ne aika kalliita vuokra-asuntoon laitettaviksi.. kun niitä ei sitten enää oikein mukaan saa uuteen asuntoon :(

  VastaaPoista
 5. Minä olen muutamia tekstejä laittanut kehyksiin ja iskenyt seinälle :) Lastenhuoneessa on tarroilla "kirjoitettu" pojan nimi.

  Keittiöön tahtoisin suurehkon tekstitarran, mutta en osaa päättää minkä :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita sanoja!Niin sisustuksellisesti kuin ajatuksellisesti :)
  Maillä on vaan parit family-kirjaimet.
  Tykkään kyllä kovasti.Kodissanne ne pääsevät kauniisti oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköisiä! Mä haluaisin kanssa noita puukirjaimia, täytyisi laittaa mies hommiin ;D

  Meiltä löytyy kolme tarraa tällä hetkellä. Muutama viikko sitten voitin facebookissa 50e:llä tarroja eräästä tarrakaupasta ja ne tulivat eilen kotiin, joten saattaa olla, että pian tarroja löytyy useampikin kappale.. ;D

  VastaaPoista
 8. eikä! aivan ihanat noi home-sisustuskirjaimet! koska oot ne ostanu? oliskohan niitä vielä myynnissä.. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Home -kirjaimet taisin ostaa hippasen ennen juhannusta, joten kannattaa pitää ABC-myymälöissä silmät auki - saattaa niitä vielä löytyä. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)