keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ripaus joulua keskellä kesää...


 ...minimaailmassa nimittäin. Pitkään on mielessä pyörinyt visio jouluisesta tuvasta minimaailmaan, ja tämän jouluisen roomboxin sain valmiiksi eilen. Tehty lasikantiseen puulaatikkoon, jonka koko 10 x 20 x 30 cm. Tapettina Sinellin skräppipaperi, lattiana laminaatin mallilevy.


Joulukuusen tilasin Finnaimon kesäalesta, pienensin sitä aika reilusti tähän minimökkiin mahtuvaksi ja koristelin helminauhoilla. Tässä kuusessa ei ole latvassa tähteä, vaan huipulle liimasin Kanadan perintökoruista löytyneen, parittoman klipsukorviksen.




 

Takka on Finnaimo kesäalesta hankittu ja takkapuuteline Seinäjoelta Paperinaru -askartelutarvikeliikkeestä. Pieni tonttu löytyi pienten romujen laatikosta.


Takan päällä oleva pieni kranssi löytyi kirpparilta, pienen enkelin antoi tähän projektiin vaari ja joulukyltin askartelin joulukortista.




Kattolamppuna Nuutajärven kynttilätuikku. Polttimo puuttuu, vaan sen voipi liimata myöhemmin, kunhan löydän sopivan kokoisen.



 Seinällä on jouluinen taulu, joka on tehty vanhasta joulukortista.


Laiskanlinnan väkästelin superlonista ja ruutukankaasta sekä jalkoina toimivista napeista, ja sohvatuolin reunalle laitoin neulekankaasta leikatun punaisen viltin.




 Olis vissiinkin aika toivottaa hyvää joulunodotusta, vai? :)

11 kommenttia:

  1. Tää on ihana. Mihin sinä kaikki nuo minimaailmat saat sopimaan? riittääkö hyllytila:)

    VastaaPoista
  2. Hausk joulupostaus. Löysin nimittäin joulupalloja myös loppuunmyynnistä ja laitoin siitä maininnan postaukseeni. Sinulla on upeita juttuja täällä. Pidän myös kovasti askartelusta, tuunauksesta ja kaikenlaisesta näpertämisestä :)

    VastaaPoista
  3. ihanan näköinen taasen kerran..ihan tuliki joulu fiilis. ulkona harmaata ja sataa joten melko syksyistä sielläkin. taidan siis alkaa väkertämään joululahjoja ;)

    VastaaPoista
  4. Voi suloisuus taasen:) Mulla on samanlainen tonttu aina jouluna esillä:) Tai on niitä useampi samaa sarjaa..

    VastaaPoista
  5. Suloinen! Ihana tunnelma, melkein tulee ikävä talvea ja joulua näin kesän keskellä.

    VastaaPoista
  6. Nää minihuoneet on kyllä niin suloisia.. Odotan kovasti lomaa jotta minullakin olisi aikaa tuolle harrastukselle.. Ihania ovat ja niitä on niiin mukava tyehdäkin ja tosiaan kun alkuun pääsee nii ei malta lopettaa koska ideoita tupsahtelee alvariinsa.. =)

    VastaaPoista
  7. Vouu... miten ihmeessä sie saat väkerrettyä noin pieniä ihania juttuja....

    VastaaPoista
  8. Ai ku on ihana! Tahtoo kans oman :)

    Sulla on ihana blogi ja ihanat kissat!

    VastaaPoista
  9. Vielä löytyy näin ihania blogeja! Nuo sinun "hienomotorisia taitoja" vaativat työt saa ihan hyvälle mielelle, esim. pinkin vauvanhuoneen kalusteet.
    Oikein hyvää kesänjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  10. Olet taitava tekemään myös pikkuruisia ihanuuksia ,ihana katsella aikaansaannoksiasi,kuinka kauniita ja blogisi ihana kiitos että jaat iloa meillekin tuotteidesi myötä

    VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)