tiistai 6. elokuuta 2013

Pingviinikannu


Terassilla useamman vuoden palvellut, sittemmin pohjasaumoistaan vuotamaan alkanut sinkkinen kastelukannu muuttui minikokoisten olentojen puutarhaksi.Tällä hetkellä kannussa asustaa pingviini, vaan kunhan hittavainen tähänkin asumukseen valmistuu, saa pingviini potkut takaisin Etelämantereelle.Kannun pohjalla on ruukku, jossa kasvaa kultaköynnös. Koko pohja ja kukan multa on peitetty hiekalla, ja muu maisema on rakennettu hiekkapohjalle.
Asuntona toimii muovinen päärynä, joihin leikkasin sisustuslehdestä ikkunan sisämaisemat ja pahvista oven.
Maisema rehevöityi pienillä tekokukilla ja kasveilla.Oksalla roikkuu rihkamakaulaketjussa legorengas, joka toimii pingviinin keinuna.
Puutarha valmistui ilta-aikaan, ja seuraavan aamun koittaessa asumuksen edessä ollut valkoinen puusaavi oli kadonnut, samoin pingviini. Molemmat löytyivät lattialta. Nostin pingviinin piiloon lehtien katveeseen, ja myöhemmin näkyi, että joku oli yrittänyt käydä pingviiniin uudelleen käsiksi. Arvatkaa, ken... Jättihän tuo otus kyntensä jäljet hiekkaan, kun oli pingviiniä luokseen yrittänyt kaapia, mutta ei onnistunut tällä kertaa. Voitteko uskoa, sen jälkeen tämä maja on saanut olla rauhassa - jo pari päivää. Minä ja pingviini olemme valmiina seuraavaan iskuun, sillä tämän talon otukset tuntien se tulee vielä.

8 kommenttia:

 1. Olen sanaton...jälleen kerran...Ja nuo kynsien jäljet :D!

  VastaaPoista
 2. Mahtavan luomuksen olet tehnyt! Kyllä nuo kissat ovat aika veitikkoja. Huipur nuo kynnen jäljet:-)

  VastaaPoista
 3. Jou!Mahtava! Alvin on halunnut osallistua,jos oikein arvaan:)

  VastaaPoista
 4. Mä arvaan että Alvin on ollut asialla :D

  Ja kiva kun teit hittavaisen sinne verstaaseen....en mä sitä kyllä Pepi-hittavaiseki tunnistanut kun tukka oli väärän värinen, muuten oli kyllä aika yks yhteen :)

  VastaaPoista
 5. Pepi: verstaan hittavainen on korvike. Mulla on tulossa kyl ihan ehta punatukkainen tatuoitu hittavainen sinne verstaaseen. :) tää korvike kävi vaan kattelemassa punatukkaisen vielä puuttuessa.

  VastaaPoista
 6. Hihiii, nämä ovat niin mainioita :)
  Minimaailmasi houkuttelee kovasti myös muita perheenjäseniänne!

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)