torstai 29. maaliskuuta 2012

Kevättä ilmassa - ja se uusi sohva!


Tämä postaukseni paljastaa minusta taas sen, minkä minä itse jo tiesinkin - sen, että olen yksinkertaisesti materialisti. Mutta minkäs teet, kun joskus nuo uudet ihanat esineet vain tekee niin iloiseksi!


Tänään saapui viimeinkin hartaasti odottamani uusi sohva. Se on niin ihana! Ja jotta tekin nyt varmasti näkisitte sen joka puolelta, niin tässä se nyt on. :) Kissat ottivat uuden sohvan heti omakseen. Toivon hartaasti, että kohtelevat sohvaa yhtä varovaisesti kuin minä - ilman kynsiä.


Kevätfiiliksissä kävin jokunen päivä sitten ostamassa kaikenlaisia kevätkukkia, vaan eivätpä nuo ilonamme pitkään olleet, sillä astmakissamme Taavi alkoi yskiä perunanarsissin puhjettua kukkaan niin, että kukat lähtivät ulos kodistamme yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Nyt on taas yskitty vähän vähemmän. Se niistä kevätkukista. Mutta kuvat kertovat, että niitä oli.
Sudelta Suden silmukoista tilasin itselleni ihanan veikeät Angry Birds -lapaset. Kiljuva kuoro oli vastassa, kun marssin töihin lasten pariin uusissa lapasissani: "MÄÄKIN HALUAN!" Vaan kun niitä tarpeeksi monta kertaa pieniin käsiin kokeiltiin oli pakko myöntää, että nää on nyt oikeestikin aikuisten kokoa. :) Kiitos Sude!

Meidän kolmikko kiittää saamistaan terveisistä Kaisaa ja Tassumiestä ja kurisee takaisinpäin. :)

Voitin Pieni Lintu -blogin valokuvakilpailun ja voitin 20 euron arvoisen lahjakortin teippitarha.fi -verkkokauppaan. Kiitän ihan hurjasti teitä jokaista äänensä antanutta. Pähkäilen vielä muutaman päivän, kunnes teen oman tilaukseni.

I
hanaa loppuviikkoa sekä aurinkoista ja keväistä mieltä - vaikka sitten se uhkailtu takatalvi viikonloppuna tulisikin.

11 kommenttia:

 1. Ihanat kisut! :) Ja voi toisen allergiaa :/

  Sohva näyttää mukavalta, kuten kaikki muukin, taas ;)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi.. miten paljon ihania kuvia.
  Kiva sohva, söpöjä kissoja, kauniita kukkia... ja niin.. tuo saarekkeen pääty on mainio :)

  VastaaPoista
 3. Sohva on kauniin ja ylellisen näköinen. Toivotaan ettei kissat kynsiään teroita siihen. Usein se paha tapa kisuilla on.

  Mukavaa pääsiäisen odotusta kissojen keskelle:)

  VastaaPoista
 4. Yritin tiirata oliko kyseessä nahkasohva. Meillä on kaksi kissaa tuhonneet yhden nahkasohvan, ja vaikka se miten ihana karvaisten perheenjäsenien kanssa olisikin, niin uutta ei tule ennen kuin kissoista aika jättää. Toivotan teidän kauniille sohvallenne pidempää ikää ja parempaa kohtaloa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis sohva, ja kovin nautinnollisesti kisuliinit siinä loikoo. :)
  MUtta miten herran tähe tuollainen ihanuus pidetään puhtaana? Lupaan, että kun tullaan käymään, en anna lasten koskea siihen. ;)

  Voi Taavi-parkaa! Kurjaa olla allerginen...

  VastaaPoista
 6. Miolann: On nahkasohva. Jännityksellä odotan, miten sen kanssa käy. Kotipuolessa muinoin kissojen kanssa nahkasohva pysyi miltei koskemattomana, kun taas nyt veljen kissan käyvät kotipuolessa vieraillessaan ahnaasti juurikin kangassohvan kimppuun. Meidän kissoja kangassohva erityisesti houkutteli. Tämän kohtalosta en vielä tiedä, sohva kun on ollut meillä vasta puoli päivää. ;)

  Sumi: Ei kai tuossa ole tarkoituskaan istua, se on meillä vain koristeena. :D Ei vaan.. Koirallisella ja lapsellisella ystävällä on valkoinen nahkasohva, joka on pysynyt siistinä jo useamman vuoden. Häneltä aion haalia kaikki vinkit, mitä tuon puhtaana pitämiseen vain on tarjolla.

  Vaan kun edellinen musta kangassohva todettiin meille sopimattomaksi, täytyy mennä skaalan toiseen päähän ja testata vuorostaan valkoista nahkasohvaa.

  VastaaPoista
 7. Kaunis sohva. :)
  Iloista kevään alkua!

  VastaaPoista
 8. Voi kun on kauniita kuvia. Kissat luulee kai saaneensa uuden ikioman sohvan =), hyvin näkyvät siihen jo kotiutuneen. Toivottavasti ymmärtävät käsitellä sitä pehmein tassuin :)

  VastaaPoista
 9. Sohva on upea! Minäkin oon haaveillu valkeasta nahkasohvasta! Mies ei halua kangassohvaa eläintalouteen kun pölisee ja kerää karvaa ja vaikea putsata ja ja ja.. :) Meillä on hirveät rumilus ruskeat nahkasohvat!!! Jospa ne joskus vaihtuu valkeisiin :)

  Ihanat kisut!

  VastaaPoista
 10. Hyvännäkönen on sohva kyllä!

  Onnittelut kisan voitosta, tykkäsin kuvasta kovasti :)

  Mukavaa Palmusunnuntaita ja Pääsiäisen aikaa :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis sohva. Helmihyasintit ovat valkoisena kauniit, tässä postauksessa on kaikki kaunista ja ihanaa :)
  Onnea voitosta,kuvahan oli täydellisen pehmeä ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)