keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Aarteita


Kiertelen edelleen usein kirpputoreilla, mutta aika vähän enää ostan mitään sisustustavaroita - sisustusliikkeistä en oikeastaan lainkaan. Muutamia onnistuneita kirppislöytöjä tehtiin kuitenkin miehen kanssa menneenä viikonloppuna.Tämä öljylamppu on niistä toinen. Jotenkin aivan ihastuttava, juuri tuollaisena kuluneena räpistyksenä.Kuvausassarit täytyy filmata toki myöskin. Toinen, mikä lähti mukaan, oli tämä vanha puinen jauhokauha. Kunnon pesun jälkeen aivan ihastuttava kapistus.
Tykkään, tykkään!Mukavaa keskiviikkoa sinulle, joka täällä piipahdit!

11 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista teillä on !!! Lamppu on aivan huippu juuri tuollaisenaan, hieno löytö :) Itsekin tulee harvoin ostettua mitään sisustukseen, lähinnä tulee tuunailtua entisiä ja vaihdeltua tavaroiden paikkoja, toimintoja. Tarkoitus olis karsia tavaramäärää pikkuhiljaa, ostamatta uusia tilalle ;D Leppoisaa keskiviikko iltaa sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivoja löytöjä! Tuo öljylamppu on kyllä tosi hieno...niin kuin jauhokauhakin :) Voitaisko käydä kauppaa? ;) terveisin äiti

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan upeita löytöjä teitte, onnittelut niistä!
  Teillä on niin kaunista....

  VastaaPoista
 4. Ihanat löydöt teitte, kukahan on mahtanut kauhalla aikoinaan jauhoja kauhoa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat, rosoiset löydöt! Kuvausassarit ovat niin pätevännäköisiä, että eipä ihme, kun kuvasi ovat näin kauniita;)

  VastaaPoista
 6. Ihanat löydöt. Sopivat teille oikein hyvin.
  Mukavaa päivää ja rapsutukset kissoille :)

  VastaaPoista
 7. Jauhokauhan pintaa tekisi mieli päästä silittelemään... niin ihanasti kulunut!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana - olen niin heikkona tuollaisiin vanhoihin öljylamppuihin. Jos näen jossain, on kova taistelu jättää ostamatta, ja jos vain hinta on kohdallaan, otan mukaani!

  VastaaPoista
 9. Kauniita löytöjä;)
  Mukavaa päivää ja assareille rapsutuksia.

  VastaaPoista
 10. Ihana öljylamppu niin rouhea ja kaunis, itsekkin keräilen öljylamppuja just kirjoitin yhteen blogiin kommentin keräilystäni.
  katsoin myös pupu postauksen ja aivan super ihania pupuja.
  Minäkin olen rajoittanut kirppisostoksia siten et ennen ostelin kaikkea hetken ihastumisesta johonkin..ei ollut mitään väliä oliko ostoksille jatkokäyttöä ja sopiko se tyyliin, nyt ajattelen ensin, ennenkuin ostan vaikkei minun ostookset kuitenkaan kalliita koskaan ole. finnamarilta teen ostoksia muutoin en minäkään sisustuskaupoista ostele juurikaan mitään, kivempi soveltaa ja tehdä itse, seuraavana taitaa meillä olla olkkarinpöydän tekoa ja ihan itte :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)