tiistai 29. maaliskuuta 2016

Vielä viimeisiä turvakavereita


Mä olen aiemminkin kirjoittanut muutamaan kertaan ystäväni Tuulian organisoimasta keräyksestä, jossa kerätään käsintehtyjä pehmoleluja TAYS:in lastenosaston pienille potilaille. Mä olen aiemmin tehnyt tähän keräykseen parikymmentä pehmoa; kuusi pupua, yhden nallen, seitsemän mitä-lie-örkkiä, neljä siiliä ja viisi kissaa. Pääsiäisen pyhinä rykäisin vielä kunnon loppukirin.


Keräyksen viime metreillä valmistui mukaan vielä yhdeksän haita.Lisäksi jämäkankaista syntyi kaikkineen 19 kaikenkirjavaa pöllöä, tuollaista simppeliä mallia, joita oli kohtuunopea tehdä useampiakin. Nyt mun saldoni on 51 pehmoa, ja alkaapa tuo keräyskin olla lopuillaan.


Jos näistä otuksista tarttuu iloa tai turvaa edes yhdelle pienelle potilaalle, niin tavoite on saavutettu. :) Mä olen elänyt koko talven ja alkuvuoden jotenkin kummallisessa hyperaktiivisen levottomassa tilassa, eikä mikään sellainen, mikä on innostanut aiemmin, ole napannut tippaakaan. Ollut jotenkin tarve pysyä liikkeellä, viettää paljon aikaa ihmisten kanssa siellä sun täällä ja urheilla. Nyt alan hiljalleen olla taas ihan oma tylsä itseni, ja innostua uudelleen myös niistä aiemmin inspiroineista asioista, kodista, käsitöitä, kaikenlaisista pikku tuunauksista. Tiedä sitten, onko se hyvä vai paha. :)

Mutta noihin tuunauksiin ja uusiin sisustusinnostuksiin liittyen - to be continued.

7 kommenttia:

 1. Voi mahoton miten ihania pehmoleluja ja mikä määrä!
  Taatusti pient potilaat rutistavat nuo kainaloonsa ja saavat niistä lohtua:)
  Oot enkeli!

  VastaaPoista
 2. Huikea määrä pehmoja ja miten ihania!!Voin kuvitella miten pojat innostuu noista haista:).Pöllöt on myös ihania ja mietinkin, että voisin apinoida ja tehdä ison pöllön omille likoille tyynyksi:)

  VastaaPoista
 3. Voi että, oot ollut huippu ahkera!! Niin ihania pehmoleluja oot jaksanut tehdä, noista tulee olemaan monelle lapselle iso ilo ja lohtu.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania! Olet kyllä tosi ahkera. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upeaa työtä olet tehnyt! :) Varmasti monet saavat nuista paljon iloa ja lohtua :)

  VastaaPoista
 6. Jos haluatte kurkata, niin tämän linkin kautta löytyy Moroon tehty juttu: http://moro.aamulehti.fi/2016/04/07/vapaaehtoiset-taysiin-vietiin-118-pehmolelua/

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)