maanantai 8. helmikuuta 2010

Keskellä kaaosta


Hyvää melkein keväistä maanantaita!


Hetkisen aikaa tänään tuntui siltä, että kohta alkaa kevättää - ja sitä vain vahvisti viisivuotiaan pojan kommentti päiväunilta herättäessä: enää kolme viikkoa ja sitten alkaa kevät.

Tässä jo parisen viikkoa sitten iski fiksausvimma suurella kädellä päin näköä, ja yhtäkkiä tuntui, että niin paljon on vielä kesken. Bauhaus rikastui, kun kävimme hakemassa auton täydeltä kattolistoja, jalkalistoja ja koristelistoja, pohjamaalia, pintamaalia ja kalustemaalia, teloja, hiekkapaperia, silikonia...


Ruokailutilan puunväriset suuret peiliovet levitettiin pitkin lattioita maalausta varten, lattialistoja kiskottiin suurella innolla irti - ja sitten kaikki vähän jäi...
Nyt on viimein ensimmäinen peiliovi vihdoin hiottu ja maalattu pariin kertaan, keittiön jalkalistat on vaihdettu hienoihin valkoisiin koristelistoihin, ja ruokailutilan kattoon on asennettu myöskin koristelista.


Kaikki on kuitenkin vielä niin kesken, paljon on tekemättä, ja kun homma on aloitettu ja kaaos levitetty, on paljon työtä edessä, ennen kuin olemme tämän uusimman projektin paremmalla puolella. Kuvia en uskalla tämän hetken projektivaiheista laittaa... Viikonlopun aikana kaikki on kuitenkin ehkä ainakin osittain kuosissaan. Saas nähdä sitten, miltä taas hieman edistynyt asumus näyttää.

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)