lauantai 6. helmikuuta 2010

Laivatuliaisia ja lisävuosia


Viime viikolla sain ikämittariin yhden vuoden lisää. Synttäreitä ei ole ollut tapana enää vuosiin juhlistaa, mutta tokikin päiväkodissa vietimme totuttuun tapaan, kuten jokaisen ryhmän lapsen ja aikuisen kohdalla, lasten kanssa huikeat kekkerit herkkuineen ja korttia tuovine posteljooneineen. Myös kotipostilaatikkoon oli posteljooni muistamisia kuljettanut.


Äiti ja isi muistivat syntymäpäivääni jo aikaisemmin kustantamalla nuo uusimmat huuto.netistä huutamani nuket, joista olen täällä jo vaahdonnutkin. Myös varsinaisena syntymäpäivänä oli postilaatikkoon ilmestynyt kuori, joka piti sisällään tervehdyksen vanhemmiltani kotikonnuilta - pienen valkoisen linnun, joka ainakin väliaikaisesti löysi paikkansa risukranssin sisältä.Posti kuljetti muumiterveiset Pohjanmaalta kummipojalta. Tosin taisipa olla niin, että jos poika olisi itse saanut valita, olisi pyyhkeen ja tyynyliinan hahmona koreillut mielummin tuo kortin muikea gormiitti :)


Pari viikkoa sitten olin risteilyllä ystävien kanssa. Yleensä en noista laivan putiikeista mitään löydä, enkä niissä juurikaan jaksa kierrellä, mutta nyt löytyi jotakin mieluisaa, joka lähti reissulta mukaan. Pieni puinen teerasia viehätti yksinkertaisuudellaan, ja rinnalle sopivat krumeluurit keilamaiset kruunusirottimet. Siinä ne nyt olla möllöttävät keittiön tasolla vanhan ihannetölkin kanssa, jonka kankaisen tekstikannen alle on säilötty kuivattuja varrasleipiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)