sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Pastellisävyjä tilkkupeitoissa, joissa meni kaikki pieleen
Viikonlopun olen väkertänyt varsin intensiivisesti kahden tilkkupeiton parissa (tai oikeastaan kolmen, mutta koska kolmas jäi kesken, puhuttakoon nyt vain näistä kahdesta).Varastoihin on kertynyt aika määrä erilaisia kankaita, joista nyt on into päästä eroon ja muuttaa toiseen muotoon. Sinisen peiton kankaat ovat pitkään kaapissa pyörineitä kankaita, jotka nyt pääsivät peitoksi. Vaaleanpunainen peitto tuli tehdä siihen rinnalle, se tosin on uudemmista kankaista tehty.Jos voi jokin mennä pieleen, niin näiden kanssa meni kaikki. Tein niiden kanssa uskomattoman tyhmiä virheitä kerta toisensa jälkeen, purkasin, kiroilin ja purkasin tehdäkseni samat virheet taas uudelleen.Joka tapauksessa tavoite saavutettiin - kasa kankaita muuttui viikonlopun aikana kahdeksi tilkkupeitoksi, ja minä sain ajatukset pois työ- ja opiskelukuvioista (vähän turhankin pois - oikeasti viikonloppu piti pyhittää gradulle, mutta toisin kävi). Ja niinhän se on, että vaikka ompelusten kanssa välillä takkuaakin, on se niin ihanan rentouttavaa kuitenkin!Peitoista tuli samankokoiset, 100 x 150 cm, ja niiden kavereiksi tein sydämet. Peitot jäävät vielä odottamaan uusia omistajiaan. Tuttavapiirissä on tällä hetkellä kovin vähän pyöreitä mahoja, joten saas nähdä, milloin matkaavat maailmalle.


Ensi viikko onkin mukavasti työviikkona tynkä, itse olen töissä vain ma-ke, sen jälkeen lomailen viisi päivää! Nyt kun on hurja draivi näiden kankaiden kanssa meneillään, mutta toisaalla painaa gradu päälle, olen tehnyt varsin tasaväkisen ratkaisun. Pyhitän noista vapaistani yhden päivän gradulle ja loput itselleni ja kankaille. Tasapuolista, eikös? ;)


Toivotan jälleen teille ihanaa, lämmintä ja aurinkoista alkavaa viikkoa ja kiitän kaikista kommenteista, joita olette jättäneet - niitä on niin ihana lukea!

18 kommenttia:

 1. Niinhän se on, että kun pitäisi tehdä jotain tylsää ja tärkeää, niin kummasti keksii paljon kaikkea kivempaa. Itsekin vaihtanut tenttiin luvun esim. ikkunoiden pesuun... :)
  Suloiset peitot sait tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Aivanpa ihania peittoja olet saanut tehtyä.Tuttua tuo purkaminen ja tekeminen,minulle käy lähes aina samoin.

  Mukava kuulla että jollakin muullakin opiskelut painaa päälle.Onnea vaan gradun tekoon.

  Kiitokset kivasta kommentista blogissani,niin se taitaa täälläkin olla että mukava tekeminen vie voiton opiskelusta.Vaikka sekin on ihan mukavaa,vaan ei kirjalliset tehtävät.

  VastaaPoista
 3. He, kuulostaapa tutulta tuo: "..Purkasin, vaan tehdäkseni samat virheet uudestaan.."
  Niin tuttua;)

  Tosi söpöt peitot tuli.

  VastaaPoista
 4. Kuulosti niin tutulta. Itsekkin hetki sitten tein tilkkupeiton, jossa purin, ompelin, purin ja taas ompelin...
  Mutta silti se oli rentouttavaa, omepelu kokonaisuudessaan siis ;)
  Todella kauniit lopputulokset! Nuo raitakangaat ovat mahtavia!

  VastaaPoista
 5. No, mutta peitoista tuli vallan ihania. tosi ihania!! Työ tekijäänsä palkitsee lopussa. Minä en kyllä uskalla ruveta itse tekemään tilkkupeittoja ja ihan suuria töitä, ei minun kärsivällisyys riitä. Joten arvostan todella sitä joka jaksaa tehdä isoja kokonaisuuksia. itse olen lähinnä pienten näpertäjä, kuten tyynynpäälliset ja tildanuket jne..

  VastaaPoista
 6. Ihania ompeluksia olet tehnyt!!!

  Kivaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä gradun vääntöön!

  VastaaPoista
 7. Kaunista kädentaitoa taas=) Mukava alkavaa viikkoa sinne, ja tsemppiä graduun=)

  VastaaPoista
 8. No eipä kyllä kuvista uskoisi, että kaikki meni pieleen :) Ihania peittoja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 9. Hienoa jälkeä olet tehnyt!Ovat kyllä kauniita!Niin hempeän värisiäkin! <3

  Ei tosiaan uskoisi,että sinulla on ollut niiden kanssa vaikeuksia!:)

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Ihanat peitot ja nuo äiti-sydämetkin niin suloiset!! :) Kauniita päiviä! <3

  VastaaPoista
 11. Tosi suloisia peittoja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 12. Kivat peitot! Onkohan äidin tai muorin virkkaamat pitsit päässeet uusiokäyttöön!
  Terveisin Sirpa

  VastaaPoista
 13. Kurkistapa blogiini, löydät sieltä jotakin itsellesi! :)

  VastaaPoista
 14. Kauniita kuvia ja ihastuttavia peittoja!
  Tsempit gradun tekemiseen!

  VastaaPoista
 15. Hienot peitot ja sydämet sait tehtyä!! Tuttu tunne joskus tuo, että tekee ommellessa samat virheet uudestaan ja uudestaan vaikka juuri on purkanut ja yrittää olla niiin tarkkana :D
  Aurinkoista viikkoa!!

  VastaaPoista
 16. Komeaa jälkeä ja kauniit värit ♥! Kyllä se gradukin sitten aikanaan valmistuu, tsemppiä sen tekoon! Nimim. opinnäytetyön sijaan Harry Potteria pleikkarilla 2h

  VastaaPoista
 17. Ylisöpöjä peittoja. :) Minäkin HAAVEILEN, että joku päivä rupeis tekeen tilkkupeittoa... Idea, millainen siitä tulisi, on jo päässä.. Sitä päivää tässä odotellaan ,että sais ees ne kankaat ostettua. :DD
  Hih, tollaset ns. pakkohommat, kuten gradut sun muut yhtä tärkeät voi kuitata vaikka lukemalla kivoja blogeja.. :)))))

  VastaaPoista
 18. Kauniita peittoja. Itselläni oli myös ajatuksena laitaa tilkkupeittoon pitsejä, kun on noita vanhoja pitsejä kertynyt... mutta seuraavaan sitten :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)