sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Minimaailman varastossa


Pahoittelut jokaiselle, joka ei kestä tätä mun nukkekotihurahdustani, mutta tätä nyt tulee taas. :) Kun minikeittiö vasta valmistui, on jo valmisteilla seuraava room box. Tämä sai vaikutteita Marin ullakosta.


Täällä, kuten keittiössäkin, partioi oman lapsuuden lelukissa. Vanhasta kumisesta mehupullon korkista tuli ämpäri, johon tulostin netistä minikokoisia karttoja.Äitin varastosta löytyi minikokoisia maalipurkkeja, jotka istuivat tähän kokonaisuuteen juuri hyvin. Antiikki -lehden sivuilta löytyi minikuvat edellisten vuosikertojen kansikuvista, ja nämä sain hyödynnettyä suoraan varastoon jemmattuihin lehtinippuihin.Miksi lie on anopinkieli hylätty varastoon... Jakkaran päällä on pieni muovikippo täynnä minikokoisia nauloja. Lisäksi varastoon on viety säilöön vanha nalle sekä Beatles -taulu, jonka lasi on hajonnut.


Varaston rakentelu jatkuu. Ja niin, pitäiskö huomenna oikeasti mennä töihinkin vai saiks mää jäädä kotiin askartelemaan...?


Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle!

9 kommenttia:

 1. Kiva kun olet myös hurahtanut tähän minimaailmaan :O) Tämä on niin kivaa....

  VastaaPoista
 2. Annoin pikkusormen, se vei koko käden....

  VastaaPoista
 3. On se vaan hyvä huomata ettei ole ainoa jolla tuppaa välillä lähtemään lapasesta :D

  VastaaPoista
 4. Pitää heti kysyä, mikä on noiden seinien salaisuus? Onko ne kuvia vai...? Ihan mahtava varasto kyllä! Ja ihana hurahdus, ehkä mäkin uskallan pistellä vähän lisää kuvai mun talosta joku päivä :)

  VastaaPoista
 5. tässähän vaan alkaa oman minimaailman rakentelu polttelemaan entistä enemmän.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, tekemisen riemu välittyy tännekin. Ymmärrän kyllä ettei tuon puuhan äärestä ole helppo lähteä töihin.

  VastaaPoista
 7. En enää ehkä kestä. Mun on pakko tehdä tollasia myös! Kertoisitko vähän ohjeita? Vaikkapa, että millaiseen kehykseen olet minihuoneita rakennellut?

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)