keskiviikko 1. toukokuuta 2013

O niin kuin ompelupäivä


Arvatkaapa, mitä olen touhunnut viimeisimmät kauniit aurinkoiset päivät...? ;)


Nauttinut auringosta ompelukoneen ääressä. No juu, käytiin me tänään vähän pihallakin siivoamassa tuota minikokoista ja suureellisesti puutarhaksi kutsuttua pihanpahasta, vaan kyllä mua taas on nämä käsityöt vieneet lujempaa.


 Tänään valmistui kaksi pupua, Elna ja Piu.
Elna ja Piu, koska eivät lähtökohtaisesti jää meille, joutuivat heti sellofaaniin, jotta eivät ole välittömästi yltä päältä kissankarvoissa.


Pari iltaa sitten syntyi tämä minikokoinen nalle, joka näytti ihan Armilta. Tämä syntyi poikkeuksellisesti ilman ompelukonetta, ja on täysin käsin ommeltu. Armin turkki on mohairvillaa ja tassut nahkaa. Jäsenet ja pää ovat nivellettyjä. Työläs tehdä noin pieneksi, vaan siinähän se valmistui hiljalleen elokuvaa katsellessa.
Ja vielä ripakopallinen sydämiä. Sydämiä onkin nyt tehtyä niin antaumuksella, että taidan nyt siirtyä enemmän kaikenmoisten otusten ompelun maailmaan. Sydämet, puput ja mininalle menivät tänne.


Mulla olikin muutaman kuukauden verran ompeluton aika. Jotain pientä sain aikaan, mutta intoa ei oikein ollut. Nyt sitä taas riittää. Huomasin, että mähän olen oikeastaan paljon onnellisempikin silloin, kun tuota ompeluintoa riittää. Silloin pysyy se fiilis, että kyllä mä saan jotakin näkyvääkin aikaan, jos tuo fiilis ei välttämättä muussa arjessa ja työssä niin vahvimmillaan aina olekaan. Että siis lisää kaasua polkimeen. :)Vaikka tämä(kin) kaunis ja aurinkoinen vapaapäivä meni pääosin sisällä istuessa, on mulla todistusaineistoa, että kävin ihan oikeasti ulkonakin. Tyhjättiin takapihalta talvisomistukset pois ja odotellaan nyt ruohon viherrystä pihaan. Ikkunan takana seurasi meidän touhujamme tiiviisti kaksi silmäparia.

Kaunista loppuviikkoa sinulle!

16 kommenttia:

 1. Voi että sinä olet taitava tuon koneen kanssa. Ihan kateeksi käypi.
  Ihastuttavaa illan jatkoa sinulle.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Taituri olet kyllä! Ihania!
  Niin kuin myös ikkunan takuset:)

  VastaaPoista
 3. Voi pupusöpöset, ne on kyllä ihania!
  Onneksi mullekin jäi se yksi kotiin nököttämään, tuossa se on sohvan nurkassa ;)
  Mutta tuo pikkunallepa vasta hurmaava on!!

  Ja vallan veikeät ikkunassa ihmettelijät....vähän on sellainen katse kaveruksilla, että mitä ne tuolla tekee kun me ollaan täällä :D

  VastaaPoista
 4. Ihania, etenkin tuo nalle! Tuo varmasti on se tärkein pointti käsillätekemisessä, että saa jotain näkyvää aikaan. Kun työ ja kotityötkin on aika näkymätöntä hommaa... =)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania pehmo-otuksia!

  VastaaPoista
 6. Suloisia töitä ♥ Elnalla ja Piulla on todella herttaiset hymyt kasvoillaan ♥

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihania ompeluksia olet taas tehnyt <3 Mun pitääkin kohta tehdä tilaus sulle kun täällä kotona meillä 7,5viikkoa vanha tyttövauva ja sulla kaikkea ihanaa sisustusjuttua jotka sopisi meidän vauvan omaan nurkkaukseen :) Palaan asiaan heti kun saamme ristiäiskiireet pois alta :)

  VastaaPoista
 8. Ihania ompeluksia olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 9. Hei Eena! Blogissani on tunnustus sinulle, käy kurkkaamassa kun ompeluksiltasi kerkeä:)

  Aivan ihastuttavia nallukoita ja pupuja olet taas tehnyt! Oot sä vaan taitava!

  -Sanna-
  Ruutuoven takaa

  VastaaPoista
 10. Kauniita ompeluksia olet tehnyt. Armi varsinkin on omaan silmään erityisen valloittava!

  VastaaPoista
 11. Teitä stalkataan =)

  Ihastuttava pieni nallukka.

  VastaaPoista
 12. Ihania ompeluksia ja kissoja sinulla.

  VastaaPoista
 13. Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
 14. Siellä on niin kovin ahkeroitu! Ja mitä suloisia juttuja oletkaan tehnyt! IHANIA!♥
  Tein joskus tytölle eräällä nallekurssilla oman nallen, nivelletyt olivat myös jäsenet, mutta ihan koneella ommeltu, vähän isompi(helpompi tehdä), mutta nallukkaa ei ole enää, pää irtosi koko ajan, vaikka korjailtiin...plääh...;D Kai sen olisi saanut kunnolla pysymään, mutta hällä oli niiiin paljon pehmoleluja ettei niin kaivannut tätä...;) Kiva oli tehdä ja ehkä joskus teen uudestaan tai jonkun muun pehmon...;)

  Suloisaa viikkoa!♥

  VastaaPoista
 15. Ihania ihanuuksia!!!Laittelin eilen sinulle sähköpostia :O)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)