maanantai 8. heinäkuuta 2013

Pinkkiä, pinkkiä, pinkkiä...


 Reaalimaailmassa menis tällainen vauvanhuone kyllä jo vähän öklön puolelle turhan pinkkinä, mutta minimaailmassa ylilyönnit ovat sallitumpia. :) Esittelyssä siis eilen valmistunut vauvan huone. Tämä roombox tehty lasikantiseen, puiseen kynttilälaatikkoon, jonka koko 10 x 20 x 30 cm.


 Seinien tapetti lahjapaperia, lattia on tehty laminaattilattian malliliuskasta. Hoitopöydän tein korkkilevyistä ja jäätelötikuista.

Kaikenlainen pieni muovinen ja vaaleanpunainen pikkusälä, mitä tässä huoneessa on, löytyi kotipuolessa lapsuuden barbilaatikosta. Siellä oli koko sarja pienen vauvan välineistöä, joka pääsi nyt edustuskäyttöön.

Hyllyjen päälliset vielä kaipaavat täytettä, mutta sitten taas hiljalleen, kun sopivia ideoita löytyy.Katon rajassa on nalleboordi, joka on kankaista lahjanauhaa.


Lamppuna pieni lasinen joulupallo.


Vaunut olivat tämän huoneen hauskin projekti. Alaosan tein soikeasta pahvirasiasta, ja tiedättekös, mistä on tehty vaunun kuomu? Pahvisesta Hesburgerin ketsuppikiposta. :) Vähän pitsiä reunaan, kahva on kangassuikaleella päällystettyä metallilankaa ja pyörinä toimivat napit.
Lattialle virkkasin pienen maton.


Huoneeseen mahtuu vielä pientä esineistöä, ja hyllyille laitettavien tavaroiden lisäksi pöytä kaipaa tuolia. Vaan kaikki aikanaan.


Mukavaa maanantaita!

15 kommenttia:

 1. Söpöä! Haaveilen nukkekotikurssista, jotenkin tuntuu niin työläältä aloittaa harrastus omin nokkineen...

  VastaaPoista
 2. Vau! Noi vaunut on tosi ihanat ja mahtava idis se kuomuosa;) Pitääkin ottaa hese-reissuilta ketsuppikuppeja mukaan, siitähän saa kattoonkin oivan valaisimen (sit ku mä joskus eläkkeellä noita teen:DD)

  VastaaPoista
 3. Aina vaan paranee! Tuo ketsuppikippo kuomuna on huikea keksintö ja matto oikea namu!

  VastaaPoista
 4. Aivan mieletöntä, että joku osaa tehdä tuollaisia :)

  VastaaPoista
 5. Ihan on amerikkalaisen unelman näköinen!

  VastaaPoista
 6. Ei hyvänen aika - niin nättiä ja miten nerokasta tuo vaunujen materiaalivalinta! :D

  VastaaPoista
 7. Todella kekseliäitä juttuja ja niin kaunista! Saanko kysyä mitä näille roomboxeille tapahtuu kun ovat valmiina? Pidätkö ne itse vai myytkö kenties? :)

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan IHANA!! Taitava olet. Ja empä olisi uskonut vaunujen materiaaleja, jos en ois kuvaa nähny :D

  VastaaPoista
 9. Nanna: Tässä kohtaa olen näihin niin hurahtanut, että pysyvät täällä meillä. Miehen kanssa nikkaroitiin näille laatikoille tuollainen kerrostalokokonaisuus, jonka esittelen täällä, kunhan saan työstettyä vielä eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 10. Heippa pikkusikkonen, tästä ihanasta (melkein kummityttösesi näköisestä huoneesta) puuttuu kokonaan pinnasänky...

  VastaaPoista
 11. Sikkonen: tämä vauva on niin rutinoitunut että nukkuu vain vaunuissa, tai perhepetissä toisessa huoneessa. Tein kaksi pinnasänkykokeilua ja kun molemmat näyttivät häkeiltä, päätin jättää huoneen sänkyä vaille. :)

  VastaaPoista
 12. Hih, vauva nauttii varnasti perhepedistä omaa häkkisänkyä enemmän ;)

  Osaisitko tehdä pienen ihmisen jalanjälkitaulua? Miniminiminikoossa?

  T.isosikkonen taas

  VastaaPoista
 13. Näitä sun pikkuhuoneita on kiva käydä kukkimassa. Kauniita ja upeita ideoita!
  Tosin ite vetäisin ranteet auki vaikka lusikalla, jos joutuisin moisia askartelemaan. Kauhulla ootan Iidan seuraava "Äiti, askarrellaanko jotain nukkekotiin" kysymystä...
  Jotain superyksinkertaisia vinkkejä tavuviivojen kans, kiitos!?

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)