lauantai 23. marraskuuta 2013

Kellon uumenissa


Jos oikein tarkkaan kuuntelee, kuuluu vanhan kaappikellon uumenista klassista musiikkia. Minikokoiset musikantit soittavat minikokoisella volyymilla, joten täytyy kuunnella todella tarkasti kuullakseen. Mä en ole vielä kuullut, mutta luulen, että Grisli on, niin tarkasti se korviaan kellon vieressä heristelee.Idea tähän viritykseen tuli itse asiassa mieheltä.Isäukon nikkaroima, kotikonnuilta meille ennakkoperintönä kulkeutunut kaappikello sai sisäänsä musiikkisalin.
Lattian tein Bilteman sytyketikuista, jotka liimasin toisiinsa ja maalasin kulutetun valkoiseksi. Lattia ei ole millään kiinni, vaan se nojaa kellon alaspäin kapeneviin sisäreunoihin. Siksi on siis helposti irrotettavissa, jos musiikkisalin haluaa kellosta kadottaa. Seinälle tulostin nuottitapetin, joka on muutamalla paperiliiman pyyhkäisyllä kiinni, eli siis myös helposti irti nypättävissä. Lamppu on led-tuikku, jonka varjostin syntyi pitsin pätkästä ja Hesburgerin ketsuppikupista.

Tästä tuli oikeastaan aika vinkeä. Kaappikello, jossa on elämää.Nyt kelpaa minikokoisten asukkaiden soitella.

Lisää minikokoisia juttujahan löytyy täältä.

10 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno ja loistava idea.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno idea ja niin tyylikäs toteutus!

  VastaaPoista
 3. oi taas näitä ihania miniatyyrejä! Taitava taitava olet.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava!!! Voisi meidänkin kaappikelloon virittää tollasta, mutta se kun on ihan käytössä niin tuo heiluri ja punnukset olisi tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on niin trendikäs ääni, että kelloa ei olla vedetty, jotta saadaan nukuttua. Siksi oli tän sisään rakentaminen oli kivutonta - eipä tulekaan tarvetta laittaa punnuksia ja heiluria paikalleen. :)

   Poista
 5. Tämä on ehkä nyt lempparini näistä mineilyistäsi! Jotenkin herttainen :)

  VastaaPoista
 6. Vitsi... ihastelen aina noita ihania pieniä nukkekodin huonekaluja.. pitäisi kai alkaa niitä itsekin etsiskelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomesta löytyy paljon ihania verkkokauppoja, joissa on kaikenlaista minikokoista ja ihanaa. Että ei muuta kuin surffailemaan. :)

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)