perjantai 22. marraskuuta 2013

Tyynestiina


Tyynestiina, uunituore tissikassi, pääsi esittäytymään ompeluhuoneen juuri tapetoidun seinän edessä.


Tyynestiina valmistui kaverin kaksista rintaliiveistä, sai somisteeksi vähän pitsiä sekä kollegan vanhan kaulakorun. Ehtaa kierrätystä, siis.


 Tyynestiina muuttaa uuteen kotiinsa huomenna ja on onnellinen, ettei tule säilötyksi tuonne kaapin nurkkaan "tulipa tuokin tehtyä" -laatikkoon. ;)


Mulla olis eka virkavapaaviikko takana. Olen saanut jotakin ammatillisesti kehittävää aikaan, työstänyt kahta kirjallista projektia, yhtä tieteellistä artikkelia ja toista toimintaopasta, jotka menevät siis molemmat kategoriaan fiksut jutut. Lisäksi olen ommellut, askarrellut, mineillyt, suunnitellut, visioinut, soitellut isäukolle kerta toisensa jälkeen suurista ja vähän pienemmistä nikkarointi-ideoista  - ja ne kaikki menee kategoriaan luovat eikä yhtään niin fiksut jutut. Arvatkaa, kummasta olen nauttinut enemmän? ;)


Nyt kun olen päivät noiden neljän nelijalkaisen kotiäitinä, pääsee myös näkemään kaikki vinkeydet, mitä nuo täällä päivisin kehittävät. Eritoten Alvin ja Kertu tietysti virittelevät jos jonkinmoista metkua, Kertu tunkeutumalla kaikkialle, pudottamalla kaiken käyttäen taitavasti vippaustassuaan, kaivamalla esiin kaiken piilotetunkin ja osallistumalla kaikkeen, Alvin taas syömällä kaiken. Mä en voi käsittää, millainen kissa oikeasti syö KAIKEN sopivankokoisen, mikä eteen sattuu. Eiks se olis enemmänkin koiranpentujen juttu...?


 Näiden kanssa kasvaa harmaita hiuksia tukkokaupalla, toisaalta toisinaan saa sellaisia nauruja, että voi huoletta elää harmaiden hiustensa kanssa satavuotiaaksi. Ainakin.

10 kommenttia:

 1. oih, upea laukku. Ja hienoa, että pääsee heti käyttöön. Myös seinä näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Uudemman postauksen kuvissa näkyykin vilaus vierekkäisten huoneiden seinistä, joissa nyt molemmissa tuo tapetti.

   Poista
 2. Nätti laukku. Yritin itsekin tehdä, ostin kirpparilta rintsikat, mutta en saanut kauniin muotoiseksi sommiteltua. Järkeni ei riittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ehkäpä jossakin kohtaa tehdä näistä tee-se-itse -postauksen kuvallisten ohjeiden kera. Täytyy taas vain ensin löytää materiaalia seuraavaan kassiin. :)

   Poista
 3. Hieno laukku ja hauska kierrätysidea! Minulle iskee aina kamala kissakuume, kun vierailen täällä blogissasi;) Ei puhettakaan että voisin mennä katsomaan kodittomia kissoja tai kissanpentuja. Varmasti poistuisin kissa kainalossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli krooninen kissakuume Alvinin tuloon saakka. Siihen saakka kuittelin, että meille mahtuis vaikka sata kissaa, ja vielä yksi, ja vielä yksi. Tuo lurjus vaan täyttää taloa tuhannen ja yhden kissan edestä, ja "vielä yksi" -kuume meni äkkiä menojaan. Kissalukema on nyt tiukasti neljä. Tosin, eiköhän se ihan aikuisten oikeastikin riitä... ;)

   Poista
 4. Tyynestiinasta tuli tosi hieno, melkeinpä yksi suosikeistani, jos niin saa sanoa :)

  VastaaPoista
 5. Maailman hienoin substantiivi: vippaustassu! Ei mikään karvatassu tai tahmatassu. Huippu :D

  Oikein aktiivinen ja myös luova viikko sulla takana. Rentoa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vippaustassu kuvaa tuota Kertun tyyliä niin hyvin. Pienellä ranneliikkeellä saa tavaran kuin tavaran kaaressa lattialle. Varsinkin yöaikaan.

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)