sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Alaston joululahja


Valtaosa tämän joulun joululahjoista on tänäkin vuonna käsin tehtyjä. Jokunen lahjansaaja tosin jo tietääkin suunnilleen mitä saa, kun on jotakin tiettyä toivonut. Äiti halusi Nyhvön ja tietää sellaisen saavansa, joten siksi tämä alaston kaveri esiintyy täällä jo ennen aikojaan. Naikkonen vielä alastomana odottaa vaatteitaan. Jos ne ompelisi huomenissa.Miehen kanssa ollaan vietetty televisiomaratonia muutaman koukuttavan sarjan äärellä ja olen samalla virkannut lisää leikittävää 1-v kummitytölle. Marjapiirakan paloista huovutettuine marjoineen tuli todellakin marjaisia...


Sisko oli jossain nähnyt virkatun kalkkunan, joten mähän virkkasin. Vaikka tuo Amerikan Thanksgiving Day jo menikin, on tää kalkkuna niin säilyväinen, että sitä voi tarjoilla vaikka joka vuosi. :)


Aiemmin virkatun banaanin ystäväksi virkkasin toisen banaanin.


Eilen käytiin Tampere-talolla Aamulehden joulumyyjäisissä. Oli taas sen sortin ihmistungos, että ihan ahdisti, mutta jotakin nappasin mukaani. Ne oli nämä kolme pienten koululaisten koristelemaa tiskirättiä.


"Jouluu puu on raakennettu"... Tää on niin veikeä kirjoitusvirheineen. Sitä paitsi tonttu näyttää siltä, millaisia minä ja sisko piirrettiin lapsena. Ihan samanlainen.


Toisen tiskirätin mukaan joulu joulu joulu joulu JOLU ON KIVAA. Jälkeenpäin taiteilija lienee huomannut kirjoitusvirheensä, ja lisännyt tekstiin pienen u:n. :)


Kolmas olikin kirjoitusvirheetön, ja selkeästi tunnollisen tarkan taiteilijan tekemä. Tällaisia tonttuja piirsi myös velipoika pienenä. Pikkutarkkoja, yksityiskohtaisia ja viimeisteltyjä.

9 yötä jouluun on, laskin aivan itse.

10 kommenttia:

 1. Eiii! Ihanan söpöjä nuo muutkin tonttusliinat.
  Jotenkin tulee kirkkaasti mieleen meidän piirrokset pikkuruisina ;)
  Kuulet ideoista jouluna lisää, pian nähdään.

  Isosikkonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän epäilin värien pysyvyyttä, mutta ovat pysyneet käytössäkin hyvin.

   Poista
 2. Voihas reps!!! =D mä niin nauroin täällä ääneen tuolle ketarat ojossa kellottavalle kalkkunalle, olet kyllä etevä!! =) ja mä ymmärrän et joku vielä osaa virkata telkkua katellessa vaikka villasukkaa, mutta että "kaavatonta" pikkumöykkyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalkkunassa oli jotain niin iljettävää, ettei pikkuneiti halunut siihen ensinäkemällä edes koskea. :D Jäätelötuutit ja muffinssit houkuttelivat enemmän, kuin tuo iljetys. :)

   Poista
 3. Kaikkea ihanaa taas!
  Alakaa tuntua siltä, että oot tartuttanu muhun jonkun viruksen...
  Mun tekis kans mieli kokeilla virkata jotain "syötäviä"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattaa aloittaa pikimmiten. Sun leikkijä on kohta niin iso, että se heittää pian sun virkkauksillasi vesilintua. :)

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)