lauantai 18. tammikuuta 2014

Juhlapäivä


...ei kylläkään mikään minulle kovin merkityksellinen sellainen, vaan juhla se on pienikin juhla.


 Eilen oli johtamisen erikoisammattitutkinnon valmistumistilaisuus. Enpä ole sitten ylioppilasjuhlien jälkeen oppilaitoksen järjestämiin juhliin päässyt osallistumaankaan, koska yliopiston todistukset tulivat aikoinaan juhlallisesti postissa.


Pari vuotta tätä työn ohella veivattiin, ja nyt sitten tämän paperin sai käsiinsä kera shamppanjalasillisen ja ruusun. Ei tuntunut muuta kuin hassulta. Hassulta siksi, että pari kuukautta sittenhän minä sanoin tuohon tutkintoon liittyvälle työlle, että kiitos riittää tätä lajia. Ja nyt mulla olis sitten oikein paperipätevyys, vaikka ei ole aikomustakaan johtamisen pariin palata. Ei ainakaan tässä elämässä. :)


Mies toi töistä tullessaan kukkia. Totesi, että on kukkien arvoista se, että nyt mä osaan ehkä johtaa häntäkin paremmin.


Toivottavasti. Mulla on nimittäin sen sata sisustus- ja nikkarointisuunnitelmaa, joihin kaipaan miehistä apua.


Juhlan kunniaksi surffailin koko illan ebayssa ja join coca colaa. Oikein juhlallinen tapa viettää juhlallista iltaa. :D


Tänään on ollut valoisa, raukea ja luova päivä. Mulla on niiiin paljon suunnitelmia ja visioita kaikenlaisten asioiden suhteen, mutta nyt on ollut kovin vähän toimeenpanohalukkuutta. Tulee suunniteltua niin paljon, ettei ehdi toteuttaa mitään, kun tulee jo uusia ideoita. Vaan eiks sitä sanota, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?


Onhan tässä elämä aikaa.


Hilpeää lauantaita sinulle!

28 kommenttia:

 1. Onnea onnea! :) Tosi ihana tuo kuudes kuva, vaaleat sävyt saavat osuvaa kontrastia noista matkalaukuista. <3

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon nyt kuitenkin :)
  Ja usko mua, ei se hyvin suunniteltu kuitenkaan ole puoliksi tehty....nimim. vaikka kuinka hyvin olen suunnitellut, niin kyllä se vaan on tavaroiden kantaminen edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On asioita, joissa mä uskon, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Nää käsityöt ei tosin kuulu niihin, mutta mää oon hirveen hyvä uskotteleen itselleni kaikenmoista. :)

   Poista
 3. Sulta ei voi kyllä yhtään vähempää odottakaan kuin johtamisen erikoisammattitutkinto:) Kotihuushollin pyörittäminen vaatii kaikkia mahdollisia ja mahdottomia taitoja. Siihen passaa tuo erikoisjohtaminenkin kuin nenä päähän. (sun huusholli onkin aivan upee ja hui niitä sun väkerryksiä, niille ei löydy vertaistaan!) Eli Onnee! Mulla oli just sama tunne valmistuessani, lähinnä pelkkää helpotusta. Ajan kanssa vasta huomaa hyödyt ;)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja toki jokaisesta koulutuksesta on hyötyä. Tää kun tehtiin täysin työn ohella linkittyen koko ajan työtehtäviin, niin hyötyjä oli jo työssä todella paljon. Ja toki täällä kotona niitä hyötyjä vasta löytyykin. ;)

   Poista
 4. Onnea kaikesta huolimatta. Tutkinnoista on kuitenkin aina hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin mäkin ajattelen, että ei ne koskaan hukkaan mene. Eikä tää nyt sinällään muutenkaan ollut turha, kun kerran työn ohella työhön linkittyen tehtiin, eli ei toiminut periaatteella "istuin kolme vuotta koulun penkillä valmistuakseni työhön, jota en koskaan tee".

   Poista
 5. onnittelut. ei ne koulut hukkaan mene usko pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin mäkin ajattelen. Kaikesta oppii, jos niin haluaa asennoitua. Ja ajattelin niin tehdä. :)

   Poista
 6. Oikein paljon onnea, onhan tuo hieno suoritus, vähintää cokiksen arvoinen! Ihanat kisut ja kukat :)
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vähän turhan moni asia on cokiksen arvoista... ;)

   Poista
 7. Onnea! Ja kyllä sitä neljän kissankin kanssa on hyvä johtamistaitoja handlata - tosin siinä taitaa tulla enemmän johdetuksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissojen kanssa tulee kyllä johdetuksi, mutta miehen kanssa jos pysyisi johtajana. ;)

   Poista
 8. Paljon onnea, ei mene koulunkäynti hukkaan. Ehkä saat kotikäskytykselle nyt enemmän arvovaltaa?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kehystää todistus seinälle, jotta voi siihen aina vedota. ;)

   Poista
 9. Onnea hienosta koulutuksesta! Mieheni aloittaa samaisen koulun huomenna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin miehellesi tsemppiä. Ja kun kerran samoilla nurkilla asutaan, niin lienee käyvän vielä samassa oppilaitoksessakin. Koen, että koulutus sinänsä oli kiinnostava, ja kun tehtiin koko ajan kiinteästi omaan esimiestyöhön linkittyen niin oli siltä osin todella antoisa. Joutui pohtimaan omaa työtään todella perusteellisesti ja tekemään työnsä tavallaan vielä paljon paremmin ja mietitymmin kuin olisi ehkä ilman tätä tehnyt.

   Poista
 10. Paljon onnea todistuksesta! Kova puserrus takana, siksi arvokas asia, vaikka et tuon tyyppiseen työhön enää palaisikaan. Kaikesta on aina oma hyötynsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ja kaikesta oppii. Näin mäkin ajattelen.

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)