sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Nyhvöilyä


Viikonlopun aikana sain valmiiksi kaksi nyhvöä.


 Sisko halusi valkoiseen saunaansa vaalean saunatontun kera valkoisen parran. Tässäpä tämä.Kaverilla on mittaa n. 40 cm + lakki. Tuollainen hoikka poika.

Toinen valmistunut nyhvö on saunapoikaa suurempi versio. Vaatteet ompelin tälle daamille vanhasta pitsityynynliinasta sekä pellavaisesta pöytäliinasta. Jostain kumman syystä mulle tulee tästä mieleen joku Hollywood -elokuvien stereotyyppi amissinaisesta.


No, onhan se ehkä aika vanhoillisen ja pullossa kasvaneen näköinen. Ei tiedä tästä todellisesta maailmasta mitään.


Tämän naikkosen tukka on tehty raakapellavasta, sellaisesta vielä raaemmasta kuin yleensä käyttämäni. On siis tuollainen oikein metsäläishenkinen. Irrottelin jopa heiniä seasta.


Tälle tytölle on valmistumassa sisko (tai sen ruho on kyllä jo valmis, mutta vaatteeton ja tukaton vielä), ja kunhan sen saan valmiiksi, pääsee Pepi valitsemaan, kelpaako jompikumpi Lillaan. 


Pepi tosiaan kyseli itselleen nyhvökaveria Lillaan. Lilla kiinnosti vaatetettua nyhvötyttöä ja hänen alastonta siskoaan kovasti, joten määpä tein niille valokuva-albumin Lillasta. Pääsevät nyt perehtymään siihen etukäteen, ja hän, kumpaa lopulta onnistaa, osaa sitten käyttäytyä Lillaan päästyään.

Nahkakantinen valokuvakirja muuttaa Lillaan sitten sen tytön mukana, kumpi sinne lopulta lähteekään. Valinnan voipi tehdä yllä ja alla olevien kesken. :DNyhvötyttö vielä saunakollin kanssa yhteiskuvassa.


On tää elämä aika nyhvöä touhua.


Meidän nahkakollilla oli merkkipäivä eilen. Tasan vuosi sitten kotiutui tuo nahkainen ulkoavaruuden olento meidän talouteen. Alvin juhlisti päivää repimällä kylpyhuoneen lattiakaivon kannen irti ja uittamalla leikkihiirtä kaivossa. Lisäksi kissa söi parikymmentä senttiä villalankaa ja jäi jumiin sängyn alle. Siinä olikin aika vähän yhteen päivään.

3 kommenttia:

 1. Voi hyvä sylvi sun kanssas ☺
  En mie halua edes nähdä toista kun mä olen jo aivan myyty ja rakastunut ♥♥♥ -tämä tytteli kirjoineen (mistä sä senkin keksit!!!) muutta Lillaan!!!

  Kunhan teet sen kaverinkin, niin katsotaan sitten....
  Palaillaan asiaan lähemmin kun saan muuton hoidettua!
  ♥♥♥ ihana ♥♥♥ kiitos!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuta sä ihan rauhassa ja palataan sitten pähkimään, kumpi tytöistä on paremmin sisäistänyt, miten Lillassa käyttäydytään. :)

   Poista
 2. siis niin mielettömän suloiset kaverukset. Olet sie kyllä taitava!

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)