keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kuumailmapalloja ja kalenterihuijauksia


Tein loppusyksystä 3-v täyttäneelle kummitytölle joulukalenterin, josta löytyi nukkekoti, asukkaiksi liuta pupuja sekä kalusteita ja muita nukkekotitavaroita. Tytön äiti, eli isosiskoni, tilasi sitten myös toiselle tytölle joulukalenterin teemalla oli lastenhuoneen sisustus. Luukkuja tässä oli suunnilleen joka toiselle päivälle. 


Kahdessa luukussa oli vaaleanpunasävyiset kuumailmapallot kattoon roikkumaan. Toisessa matkustajana kissoja, toisessa oravia.
Lisäksi luukuista löytyi kettu sekä kaksi pupua...
...kirahvi sekä nyhvöneiti......pari sydäntä...


...viirinauha ja puputyyny......sekä pehmotaulu ja nimellä varustettu sydänrivistö.


Sisustuskalenterin saaja oli vasta 1-v, joka sisustuksen sijaan oli enemmän kiinnostunut 3-v siskonsa nukkekotikalenterin asukkaista. Sisustukselliset luukut jäivät siis kalenterin tilanneen äitin avattaviksi. Niin no, jos olisi ollut kyse lapsista, niin ne olisivat saattaneet malttaa avata luukut silloin, kun niiden aika oli, mutta kun kyse oli tyttöjen äitistä, päätyi tuo avaamaan kaikki luukut jo puolessa välin kuukautta. :D

"Huoneesta tuli niin kaunis, että oli pakko kaikkien sääntöjen vastaisesti avata kaikki. Mä tunsin olevani muori, joka ei malta olla huijaamatta pasianssissa." Tällä viittasi jo vuosia sitten sinisemmille vesille siirtyneeseen mummoomme, joka pasianssia keittiön pöydässä pelatessaan aina ihan vain hitusen kurkisti korttien taakse ja piilotti ne sitten vaivihkaa itseltään pakan alle, jos näytti siltä, ettei peli muuten mene läpi.

9 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia olet tehnyt! Pikkuiset varmasti onnellisia kun on noin taitava täti!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka söpöjä juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Olet sinä vaan aikamoinen tekijä! Aivan huippu kalenteri(t) :)
  En ihmettele, että kalenteri avautui ennen aikojaan :D

  Oikein hyvää ja satumaista tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet taas tehnyt! Miten tuo kuumailmapallon pallo on tehty??

  Ihanaa uutta vuotta sinne suunnalle=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumailmapallo on tehty liimailemalla kangaspalasia ilmapallon päälle. Kun kovettuvat, voi pallon puhkasta alta pois. Mä käytin paverpolia, joka on kankaankovetusaine, mutt saa tehtyä myös esim. liima+ tapettiliisterivellillä, ja varmaan ihan vedellä laimennetulla erikeepperilläkin.

   Poista
 5. Apua, mikä ihana kalenteri :)

  Onnea tulevalle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 6. aivan ihania, ja näytin 6-vuotiaalle tyttärelleni tuon kuumailmapallon... voit varmasti arvatakki et minunki pitäs alkaa tekemään sellainen.. hyvää uuttavuotta

  VastaaPoista
 7. Aivan upeat kuumailmapallot (ja tietenkin kaikki muutkin tekemäsi ihanuudet)! Täytyypä katsoa, jos jaksaisi oman tytön pupusille tehdä jossain vaiheessa samanlaisen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)