tiistai 12. tammikuuta 2010

Ilmeikkäitä nukkeja


En kutsuisi itseäni nukkeihmiseksi, mutta niin vaan kävi, että eräs nukkerotu pääsi meidänkin kotiimme livahtamaan.


Vuosi sitten päiväkodin varastoja raivatessa löytyi pölyn ja hiirenkakan keskeltä raadonsyömä nukke, joka oli jo lentämässä roskalavalle, vaan sai uuden mahdollisuuden hienojen kasvojensa ansiosta. Nukke pääsi pesuun ja sai uuden kangasvartalon.


Seuraavalla viikolla kirpputorilta löytyi samaisen nuken lajitoveri, ja olin myyty. Pikku hiljaa on kyseinen nukkerotu alkanut kotiimme enenevissä määrin hiipiä, ja kirpputorien perukoilta löytyneet nukkeraadot ovat saaneet pesun, uuden kangasvartalon ja uusien vaatteiden myötä uuden elämän.Alunperin ompelin nukeille talvikamppeet, jotka päällään ne kaahasivat vanhan pienen kelkan kyydissä, nyttemmin olen jättänyt talvivaatteet pois ja istuttanut nuket puusänkyyn.


Vanhassa puusängyssä aikaansa kuluttaa tällä hetkellä kolme nukkea, joista uusimman vaatteet sain puuksittua kokoon eilen.Lisäksi joko uusia vaatteita tai kokonaan uutta vartaloa odottaa työn alla vielä kolme nukkepoikaa. Nämä nuket on kyllä taitaneet tulla meille pysyvästi, on ne niin uskomattoman hauskan näköisiä.
Niin, ja innolla odotan kohta postilaatikkoon kolahtavaa pakettikorttia, joka kertoo, että saan mennä hakemaan postista kaksi huuto.netistä löytämääni uudennäköistä saman rodun edustajaa. :)

1 kommentti:

  1. Tuo mummun sänky näyttää tosi ihanalta!
    Ja nuket veikeiltä, mukana muutama vähän pelottavakin ilme. :)

    -Sumi-

    VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)