tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kesäpäivien kangastelua...


Ai että mä niin tykkään näistä vapaapäivistä! Sen lisäksi, että voi nukkua aivan liian myöhään, valvoa illalla vielä myöhempään ja mennä niinkuin tahtoo, on aikaa ommella. Ja siitähän mää tykkään. :)Singerin seurana on taas syntynyt monenlaisia sydämiä...Jo ihan pikkuisen jouluakin, vaikka ei mua kyllä muuten vielä yhtään jouluta - onneksi.


Rekku Rescuelle, jonka kautta Kertu ja Grislikin meille tulivat, ompelin 75 kissa- ja koirasydäntä. Tein näitä jokusia yhdistyksen myyjäisiin jo aiemminkin, ja koska olivat kauppansa hyvin tehneet, tehtailin sitten oikein antaumuksella lisää. Josko minäkin nyt olisin tehnyt ainakin vähän noiden kodittomien eläinten auttamiseen?Kotitehtaassa syntyi myös vauvanorsuja.Näitä olen tehnyt pyynnöstä yhdelle ja toiselle, eli ideana on, että norsun korviin painetaan vauvan strategiset mitat. Pitkään kesken olleen tilkkupeiton sain viimein valmiiksi. Väriensä puolesta tästä tuli vähän kuin englannin lakritsi. :)Vauvahenkeen väkästelin myös pienen pojan taulun.


Vanhoista, miehen mummon muinoin perimistä Kanadan pellavista syntyi pari tyynyä - ja näitä olen parhaillaan kasailemassa lisääkin.


 Ai että mun mieli lepää tuon ompelukoneen äärellä - ja mielenkiinnolle ei nyt näy loppua. Onneksi on vielä hirmuisesti lomapäiviä jäljellä. :) Autojen suhteen ammattinsakin vuoksi perfektionistilla miehellä menee aikaa uuden (tai melkein uusi, kyllähän tuokin käytettynä ostettiin) auton pienten korjausten kanssa, joten mää saan ommella ihan rauhassa. Tai no rauhassa - riittäähän näitä apulaisia...

 

Siinä, missä Grisli ja Kertu pitävät huolen, ettei mun ompelustani tulisi liian yksinkertaista ja helppoa, Taavia ei jaksa kiinnostaa - kaveri nauttii mieluummin piiiiiiitkistä päiväunista, ja kun edelliset on nukuttu, voi seuraavat jo aloittaa, kunhan käy välissä syömässä mahan täyteen, että taas jaksaa.

 
 Uskaltauduin viimein laittamaan tuohon blogin sivupalkkiin linkin pieneen kotipuotiini, jonne olen laittanut esille noita kodittomia ompeluksia. Sieltä löytyvät siis myös nuo tämän postauksen kotiaan etsivät ompelukset.

15 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle blogiisi. Ja löysin täältä kaikkea ihanaa :). Kauniita ompeluksia ja kolme söpöläistä. Jään lukijaksi.

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeita aikaansaannoksia!!! Ja kiitos mieltä lämmittävästä kommentista blogiini <3

  VastaaPoista
 3. Upeita ompeluksia, oletpas ollut ahkera. Paitsi ompelukoneen surinaa, kuuluu teillä ilmeisesti myös kehräystä, eli kunnon käsityöpiiri koolla. Kotipuoti on hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Ja vielä erikoisesti kiitoksia kaikkien kodittomien eläinten puolesta, jotka myös hyötyvät ompelutaidoistasi!

  VastaaPoista
 5. Vaikka ompelukset ovatkin tosi kauniita, vie tuo eka kuva voiton:)
  Ihana kuva <3
  ja kauniita tosiaan on nuo ompeluksesikin!

  VastaaPoista
 6. Upeita! Kaikki niin kauniita töitä.
  Kyllä näkee työn jäljestä, että ompelukoneen ääressä nautit tekemisestä.

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihania ompeluksia! Osaispa itsekin ommella..

  VastaaPoista
 8. Voi taivas tuota ompelun lahjaa, olet todella taitava :-) Ihanuuksia syntyy :-)

  Kissoille terkut täältä kissoilta :-)

  VastaaPoista
 9. Olet sinä taitava tyttö!
  Ja työ kodittomien eläinten hyväksi on liikuttanut minua!olet ihana!
  Halauksin

  VastaaPoista
 10. Voi mitä kaikke aihanaa täältä löytikään! Kauniita ompeluksia ja kättentöitä <3 Ekaa kertaa kurkkimassa ja jään ihastelemaan jatkossakin!

  VastaaPoista
 11. Kissu ja singeri sopii kyllä yhteen :) Kuule Eena, mä oonkin odotellu, että koska maltat julkistaa tän sun kotipuodinkin. On niin ihania juttuja, että kiva kun jaat ne muillekin.

  Meidän poitsulle saisit heti varata tuon ruudullisen tummemman sinisen norsuvauvan. Laitan sulle s-postia. Saattaa olla meinaan, että äitini tahtois jonkun noista sydämmistä, kun on niistä höpötellyt :)

  Perustetaanko joku oma yhdistys kun meitä näyttää noiden eläinrassukoiden auttaminen olevan lähellä sydäntä ;)

  VastaaPoista
 12. Ooh, mitä kaikkea! Varmasti ihanan rentouttavaa ja innostavaa kesäpuuhastelua :)

  VastaaPoista
 13. Hip hei!
  Minkä sävyinen vauvanorsu voisi muuttaa meille?

  Kyseleepi isosikko

  VastaaPoista
 14. Aivan mahtavia ja taidokkaita käsitöitä. Saanko udella mitä pyydät sydämmistä ja norsuista myyjäisissä?

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)