tiistai 6. huhtikuuta 2010

Morsiusneidon valkoinen unelma


Kotikonnuilla käydessämme löytyi äitin kaapista keltainen laatikko, jonka avaaminen on aina ollut hurjan jännittävää - olkoonkin, että olen aina tarkalleen tiennyt, mitä tuossa laatikossa on säilytetty. Laatikossa oli vanha morsiusneidon mekko, joka tehtiin minulle kuusivuotiaana ollessani morsiusneitona setäni ja hänen morsiamensa häissä.


Tuo morsian oli minulle jonkinlainen suuri lapsuuden idoli pitkine, maailman kauniimpine hiuksineen, ja olin onnesta soikeana kun minua ja veljeäni pyydettiin häihin morsiuslapsiksi. Ja morsiamen äidin ompelema valkoinen morsiusneidon mekko oli niin ihana, ettei sitä olisi malttanut ikinä riisua.
Kaapin kätköissä miltei täydellisenä säilynyt prinsessaunelma muutti meille, ja muistuttaa vanhan oven päällä roikkuessaan omasta historiastani.


Asukokonaisuuteen kuului myös tämä valkoinen hörhelöpanta - kimppu sen sijaan ei valitettavasti ole ajan saatossa säilynyt.


Todistusaineistoakin löytyi.. Oi niitä aikoja. :)


6 kommenttia:

 1. Onpas kerrassaan suloinen muisto lapsuudesta! Tuo tapahtuma on varmasti ollut pienelle tytölle ikimuistonen jutttu!

  VastaaPoista
 2. Ihana muisto todellakin :) kaunis blogi löytyi täältä ja paljon vanhoja aarteitakin näyttää sinulle kertyneen.
  kaunista viikkoa!
  Wilhelmiina kotiliesi blogista

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana muisto! :) Mukavaa, että sait sen itsellesi.

  Ihanat myös nuo edellisen postauksen kuvat! Kävin niitä jo aiemmin kiireellä lukemassa.

  Mukavaa arkiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Sä oot ollut just niin söpö kuin saattoi ajatellakin, mutta sun pikkuveljesi ilme kertoo, että taisi olla jekut mielessä jo silloin...

  VastaaPoista
 5. Ihanaa nostalgiaa :) Ihanan hempsu morsiusmekko ja hyvin säilynyt. Nuo pääsiäiskuvatkin käväisin vasta katsomassa ja aiempia juttuja lukemassa - mukavaa oli niiden parissa. Nuo pääsiäisenkuvat olivat hyvin kauniit. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Niin suloinen mekko ja kaunis koristeenakin!

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)