torstai 13. kesäkuuta 2013

Sisustuspuoti Nappi & Nuppi


Tänään minimaailmassa avasi ovensa Sisustuspuoti Nappi & Nuppi.


Tämän roomboxin pohjana on puinen, lasikannellinen kynttilälaatikko, jonka koko on 20 x 30 ja syvyys 10 cm. "Tapetti" on Sinellin skräppipaperivalikoimasta löytynyttä. Puisen, kulunen lattian tein raaputtamalla mattopuukolla laatikon pohjaan laudan reunat sekä naarmuja ja kulumia.


Puodin seinähyllyn, hyllystön ja myyntipöydän tein finnfoamista, pöydän kansi on tehty jäätelötikuista. 

 
Hyllyjen tavaroiden kerryttäminen ja askartelu oli tämän puodin mielenkiintoisinta puuhaa.

Sitten vielä miljoona kuvaa yksityiskohdista...


 Seinälle naputtelin pieniä nauloja. Sydänkranssit tein fimosta ja pienistä paperikukista, pienet puolat ovat tekniikkalegojen osia, joihin rullasin ompelulankaa ympärille.Tapettirullat pyörittelin skräppipaperien jämistä. Ompelukone on ostettu nukkekotiliikkeestä. Hyllyn alla on muutama virkattu matto.Hienon ladyn kuvalla varustetut lahjapakkaukset on tulostettu täältä. Ja toki sisustusliikkeeseen tarvitaan myös muutamia pakkoja kankaita. Kynttiläjalat ja siniset kynttilät fimosta.B -kirjain ja kynttilät onnettomia fimo-yritelmiä... Sydäntaulu jäätelötikuista ja rihkamariipuksesta.Valoin kuulkaas jopa kynttilöitä tätä mökkiä varten minikokoisessa vesihauteessa. Lopputulos oli kymmenen vinoa, säälittävää kynttilää sekä steariinilla kuorrutettu lavuaari ja kattila... Vaan kyllähän jokaisessa sisustuspuodissa täytyy olla pitkiäkin kynttilöitä. Alahyllyllä muutama virkattu torkkupeite, ylähyllyllä valkoisia sinkkiämpäreitä ostajaansa vailla.Puurimasta askartelin muutaman puulaatikon, joista toinen pitää sisällään valkoisia tyynyjä, toisessa on lahjapusseja.Myyntitiskillä on myynnissä minikokoisia nappeja. Näiden lautasena toimii isompi nappi.


Myyntitiskin nurkassa on leikkokukkia kankaalla päällystetyssä apteekkipullossa.


Kilikello ilmoittaa asiakkaiden saapumisesta, mikäli myyjä sattuu olemaan jossakin menossa. Kilikello on kyllä tässä puodissa tuikitarpeellinen, kun ei tuota myyjää ole vieläkään mailla halmeilla näkynyt.


Hyllyn päällä on fimosta muovailtu W-kirjain sekä hevosenkenkäkranssi.Hyllyn päädyssä on muutama kaulakoru. Ja myyjän luuhatessa ties missä pitää putiikissa vartiointia kauppiaan pieni kissa.


 Sisustuspuoti Nappi & Nuppi toivottaa minikokoiset asiakkaansa tervetulleiksi ostoksille. :)


11 kommenttia:

 1. siis ihan käsittämättömän hieno. miun älyyn ei mahdu miten joku osaa noin pieniä juttuja oikein tehdä. mietin edelleenki niitä siun sormia, jotta minkä n´kokoisen ne oikeesti on?? XD

  VastaaPoista
 2. Oi! Tää on ihana! Todella upeaa työtä. Suloisia yksityiskohtia on puoti pullollaan :)

  VastaaPoista
 3. Tää olikin aivan loistava idea! Ei pölyty kamat, kun on lasi edessä!

  VastaaPoista
 4. Voi herranenaika! Aivan ihana kauppa :)
  Kuulen miltei iloista puheensorinaa tuolata, kun iloiset asiakkaat piipahtavat ostoksille :)
  Aivan ihana!
  tuksu

  VastaaPoista
 5. Kannatti odottaa! Ihastuttava puoti:)
  Ja kiitos, Piu on saapunut! Laitoin s-postia-

  VastaaPoista
 6. Oijoi, onpas pientä ja suloista!

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)