maanantai 24. helmikuuta 2014

Raitaa, ruokaa ja häijyjä hampaita


 Keinutuoliin virkkaamalla tehty raitatyyny valmistui. Se olkoon nyt viimeinen värinlisäys olohuoneessa. Onhan niitä nyt jo, kun on väriä matoissa, pallovaloissa, parissa tyynyssä ja taulujen päällä olevissa Taalainmaan hevosissa. Tää väripläjäys on nyt oikein riittävä tähän huusholliin.
Suoristelin oikein matotkin kuvia varten. Vielä olen poltellut päivisinkin kynttilöitä ja laittanut ikkunatähtiin valot, vaikka eilisen jälkeen lumi on mystisesti kadonnut johonkin ihan kokonaan ja tuntuu jotenkin hassulta vielä laittaa "jouluvalot" päälle.Lumen katoamiseen liittyy jotakin kiusallistakin. Me ei haravoitu tuota muutaman neliön takapihaa syksyllä ollenkaan. Laiskotti sen suhteen niin totaalisesti, ja odotettiin vaan kiivaasti lunta, joka peittäisi ruskeat lehdet. Kovin vähän aikaa oli lehdet piilossa. Tänään hävetti kun katsoin pihalle. En kyllä tosiaankaan mee nyt haravoimaan. Se vasta hävettäis.


 Tänään syötiin vuohenjuusto-punajuuria. Njam. Olivat hyviä. Leivoin myös sämpylöitä. Taputin itseäni tyytyväisenä päähän ja koin olevani oikein perfect housewife kun oli miehelle ruoka valmiina kotiin tullessaan.Muu päivä menikin moniprojektien parissa. Perfect housewifet ei kyllä sellaisia taida tehdä... Mä en saanut vanhemmiltani kolme- tai kymmenvuotislahjaksi nukkekotia, mutta sain sellaisen kolmekymmenvuotislahjaksi. Talo on kuvassa vielä hyvin keskeneräinen, enkä siitä sen kummemmin täällä ajatellut jaaritellakaan, mutta kuva täytyi laittaa tuon kissapedon takia. Kertu piti tästä talosta, mutta ei sen asukkaasta. Kävi ikkunaluukun kautta kimppuun.


Paha eläin.

10 kommenttia:

 1. Kyllä olet ihanan tyynyn tehnyt :). Mukava väripilkku. Saako kysyä että kuinka olet tehnyt ton tyynyn? Ketjusilmukoillako ja millä langalla?
  Pitää laittaa korvan taakse jos rupeaisi tekemään itselle tommoiset ihanat tyynyt :). Kivoja kuvia olet laittanut ja täälläkin vielä poltellaan kynttilöitä iltaisin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä en edes tiedä, mitkä on noiden mun tekemien silmukoiden oikeat nimet, mutta periaate oli se, että sopiva rivi ketjusilmukkaa, ja sen jälkeen kiinteillä silmukoilla (?) riviä rivin päälle. Tää on tehty siis pitkittäissuunnassa, eli väri kerrallaan.

   Poista
 2. Kauniin valoisia kuvia taas! <3 Minä en kyllästy ihastelemaan noita teidän mattoja. Äippä sai omat kangaspuut, vähän kutkuttaisi kokeilla tehdä niillä itse meillekin mattoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä hyvä kesäloman "pikkupuhde", koko taloon uudet matot. :D

   Poista
 3. Kylläpä on kiva, pirteä tyyny. Ja mä niin himoitsen noita sun mattoja! Ne on niin raikkaat ja kuitenkin niin sopivan perinteiset. Tyyny sopii niihin täydellisesti.

  VastaaPoista
 4. Sulla taitaa olla fetissi noista pitkulaisista tyynyistä. Vaikka tuossa keinustoolissa se kyllä ajaa paikkansa ristiselän takana! Raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on paljon fetissejä; pitkulaiset tyynyt, vanhat tuolit, taalainmaan hevoset, kukkopillit...

   Poista
 5. Huikee blogi sinulla, mukaansatempaava kirjoitus! Hymy huulilla täällä blogiasi luen ja jään jatkossakin! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)