torstai 6. helmikuuta 2014

Tuunatut pallovalot


Ikean valoista tuunatut virkatut valot ovat valmiit.


Lähtökohtana olivat siis nämä Ikean valot, joista en sellaisinaan tykännyt ja päätin tuunata niistä vähän värikkäämmät versiot.Värimaailma löytyi räsymatoista.


Ilman avustajia ei olis selvitty tästäkään hommasta.


Ensin tumppasin valot lasihurrikaaniin penkin päähän, mutta jotenkin ei näyttänyt hyvältä tässä.


Sen jälkeen virittelin valot peilin päälle. Tavallaan kiva, mutta tulee jotenkin sirkusmainen fiilis, joten lähtivät sitten siitäkin mäkeen.Uudelleen hurrikaaniin, nyt vähän sievemmin aseteltuna niin, ettei johdot hypi silmille.


Olisko tuossa?
Avustaja hyväksyi sijoituspaikan, joten olkoon nyt siinä ainakin toistaiseksi. 


Mä tässä samalla puntaroin, että onko nää suuret kuvat mun juttu. Hmm. Täytyy makustella.

30 kommenttia:

 1. Hyvät on isot kuvat, pidä nää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi ääntä siis isoilla kuvilla, digimammakin tuolta kotipuolesta juur kommentoi, että nyt näkee paremmin.

   Poista
 2. Minusta suuret kuvat ovat upeita näkee paremmin eikä tartte
  tihrustella kuvat ovat niin selkeitä ,kiitos niistä ja valot on kauniin värisiä sopii antamaan pientä pirteyttä kevääseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä mä siis pidän nämä suuret kuvat. Toi vaan niin muutosta koko blogin ulkoasuun, että täytyy itse vähän totutella, kun on tottunut tätä tietynnäköisenä kattelemaan. :)

   Poista
 3. Ihanat suojakuoret olet palloille virkannut, aivan mahtavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Eivät ole ehkä enää ihan niin muovisen näköiset. :)

   Poista
 4. Ihania väripilkkuja olet tehnyt. Kivasti natsaa tyyny, valot sekä hepat. Kaunista teillä! Ja mainiot kissa-kamut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vhän väriä siellä täällä. Värikkään tyynynpäällisen taidan tehdä vielä tuohon keinutuoliin, ja sitten kaipaisin sellaista värikkäillä kankailla päällystettyä oksankarahkaa. Siinä ne värit sitten saa ollakin.

   Poista
 5. Upeat valot, tekisi mieli itsekin tuunailla omia valoja...inspistä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niden virkkaaminen oli juuri hyvää puuhaa televisiota katsellessa. Tuntui, että oli suorastaan kannattavaa vahdata tv:tä, kun sai samalla jotain aikaan. :D

   Poista
 6. Hei taas,
  Ihania virkkauksia. Pitäisikö ottaa itsellekin "virkkauslomaa"?
  Pariisissa myös virkkaus IN.
  Ihanaa virkkailua
  t.
  U-P

  VastaaPoista
 7. Suuret kuvat on kivat ainakin näin ipadilla lukiessa, ei tarvi suurennellla kuvien kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä siis jätän nämä. Ei oo kukaan vielä vastustellutkaan.

   Poista
 8. Ihanan pirteästi tuunatut valot.. vau :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat tuli nuista valoista. Mahtava idea, vähän erilaiset pallovalot ku joka paikssa nähdyt happylightsit, mutta kuitenkin samaa henkee, persoonallisemmalla toteutuksella.

  Minä tykkään myös tosi paljon isoista kuvista. Jotenkin tekee blogista iloisemman ja selkeämmän ja kiinnostavamman näköisen. Ei sillä, että ei olis ennen kiinnostanut, mutta nyt kuvat pääsevät oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja muuttuihan tuo blogin yleisilmekin hurjan paljon isompien kuvien myötä, toki tein siellä samalla muitakin muokkauksia, mutta kuvat vaikuttaa eniten. Hetken kestää tottuminen, kun on niin pitkään katsellut pienempiä kuvia.

   Poista
 10. Vitsit, ihan super hauska ja hieno tuunaus!!

  VastaaPoista
 11. Tuo paikka, jonka avustajakin on hyväksynyt, on paras! Mä tykkään isoista kuvista. Niitä on mukava katella :) Ihte käytän vähän sekä että. Riippuen kuvasta ja fiiliksestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vain toivoa, ettei nuo avustajat koheltaessaan tiputa koko purkkia. Tässä taloudessa kun ei voi koskaan olla mistään varma. Nimim. laittoi juuri pesuun kaikki puusohvalla olleet peitot, pöllön ja osan tyynyistä, koska eräs nahkapää halusi kertoa omistavansa ko. tilan... Argh.

   Poista
  2. Voi ei :( Ei mikään ihana ylläri..

   Poista
  3. No, tällä kertaa mä aion päihittää tuon kissan - viimeksi hävisin, kun lähti sekä sohva että matto. Juuri haettiin metrikaupalla valkoista muovitettua froteeta sohvan pitsipeitteen alle, lisäksi feliway -haihdutin ja feromonisuihke, jotta loppuis taas tuo kissan kausittainen oikkuilu. Saas nähdä kuinka käy. :)

   Poista
 12. Tulipa kivat, todella paljon hienommat kuin alkuperäiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu, tykkään myös. Alkuperäisinä eivät olleet mulla missään esillä, kun olivat niin kökön näköiset. Nyt kelpaavat paremmin. :)

   Poista
 13. Hienon näköiset pallot ja mainio raikastus blogin ulkoasuun nuo isommat kuvat. Sitä vaan tällasena varovaisena ihmisenä mietin, että eihän vaan nuo pallot kuumene niin paljon, että syntyy paloturvallisuusriski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti näissä on led-lamput, koska eivät edes lämpene, vaan nuo muovipallot olivat käytännössä viileät pitkänkin käytön jälkeen. Sillä uskalsin nämä virkata, sillä vaikka itse olen usein aika suurpiirteinen, on täällä onneksi mies, joka on usein paljon tarkempi - ja kysyi virkkausprojektia aloittaessani heti, että lämpeneekös nuo. :)

   Poista
 14. No sinä sitten keksit näitä uusia ideoita ja miten hienot niistä nyt tulikaan, minäkin pidän tuosta viimeisestä asetelmasta eniten ja jos olisi vaikka jotkut juhlat niin sitten ehdottomasti sinne peiliin! Ja pidä pliis nää isommat kuvat, tykkään ihan kauheasti kun näkee heti ensi vilkaisulla mitä halutaan esitttää.. ;) Kiitos mahdottomasti näistä kisukuvista, kävin pari viikkoa sitten sunnuntaina läpi kaikki sun vanhat postaukset, ihan vaan fiilistellen kisuliineja, niin kovin haluaisin oman rakkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mari, käyhän lukemassa tuo tuoreempi postaus niin saat pahinta kissakuumetta hillittyä. ;D

   Poista

Kommenttisi tai ajatuksesi ilahduttaa aina. :)